Τον «πληγώνει» η έδρα

Ο Απόλλων Πόντου έχει απωλέσει 11 πόντους εντός έδρας και 10 σε ματς που προηγήθηκε.

[googlead][/googlead]

Το άνευ αγώνος τρίποντο απέναντι στον Αχαρναϊκό και η ήττα του Εργοτέλη από τα Τρίκαλα βοήθησαν τον Απόλλωνα Πόντου να τερματίσει τον πρώτο γύρο έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη. Οι «κοκκινόμαυροι» θα ξεκινήσουν από την Τρίτη (20/02) προετοιμασία εν όψει Βέροιας, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, κάτι που έως τώρα δεν έχουν κάνει.

Οι Πόντιοι ολοκλήρωσαν πέρυσι το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής με απολογισμό εντός έδρας 13-0-1, όμως στο πρώτο μισό έχουν απωλέσει ήδη 11 βαθμούς (3-4-1).

Τα 8 γκολ, μάλιστα, που έχει σημειώσει η ομάδα της Καλαμαριάς μπροστά στο κοινό της συνιστούν μία από τις χειρότερες επιδόσεις. Λιγότερα τέρματα έχουν μόνο οι Παναιγιάλειος, Καλλιθέα (7) και η Βέροια (5). Τουλάχιστον έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα εντός (3 γκολ παθητικό) μαζί με την Αναγέννηση Καρδίτσας και πίσω από τον Άρη (1).

Οι Πόντιοι, πάντως, εκτός από την αδυναμία να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν και σε τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Ηττήθηκαν από Αιγινιακό και ΟΦΗ, ενώ αναδείχτηκαν ισόπαλοι απέναντι σε Εργοτέλη και Δόξα Δράμας, φτάνοντας τους χαμένους βαθμούς στους 10.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 23:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep