«Καλύπτεται η διαφορά»

Βέβαιος για την ανάκαμψη του Απόλλωνα Πόντου ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης.

[googlead][/googlead]

Ο Απόλλων Πόντου μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη. Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο Metropolis 95,5 και τόνισε ότι οι «κοκκινόμαυροι» μπορούν να κάνουν ένα καλό σερί. Αναλυτικά:

Για το «ξέσπασμα» του Απόλλωνα κόντρα στον Παναιγιάλειο:

«Η ομάδα χρειαζόταν μια τέτοια νίκη, και όχι μόνο αυτή. Νομίζω πως είναι η έναρξη για μια καλύτερη συνέχεια. Προλαβαίνουμε να καλύψουμε τη διαφορά από την κορυφή βασιζόμενοι στο γεγονός ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε στραβοπάτημα και να κάνουμε ένα καλό σερί».

Για το κλίμα που βρήκε στην Καλαμαριά:

«Τα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά, τα παιδιά έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και νομίζουν πως η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της μέχρι τώρα».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο:

«Εμείς κοιτάμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Προβάδισμα έχουν η Παναχαϊκή και ο ΟΦΗ και φυσικά εμείς. Έχουμε το χρόνο να φτάσουμε αυτές τις ομάδες καθώς δεν έχουμε ολοκληρώσει καν τον πρώτο γύρο. Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι αήττητος, δεν ξέρουμε όμως πώς θα αντιδράσει σε μια ήττα. Φυσικά έχει ένα προβάδισμα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε. Στις αρχές του δευτέρου γύρου θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντιδράσουν οι ομάδες στο Τετάρτη-Κυριακή».

Επιστροφή Αμαραντίδη

Οι Πόντιοι την Τετάρτη (31/01) υποδέχονται τον ΑΟΧ Κισσαμικό και εκτός πλάνων παραμένει ο τιμωρημένος Καλαϊτζίδης. Αντίθετα, εξέτισε ο Αμαραντίδης. Όσοι δεν αγωνίστηκαν με τον Παναιγιάλειο και εκείνοι που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής προπονήθηκαν τη Δευτέρα (29/01) σε έντονο ρυθμό. Οι υπόλοιποι έκαναν σάουνα με παγοθεραπεία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep