Ταβάνι η 5η θέση (photo)

Ο Απόλλων Πόντου έχει απωλέσει 10 βαθμούς σε αγώνες που έχει πάρει κεφάλι στο σκορ.

[googlead][/googlead]

Με ξεκάθαρο στόχο, όχι απλά την άνοδο, αλλά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπήκε στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Πόντου. Ωστόσο, στο γήπεδο αποδείχτηκε ότι ο σχεδιασμός δεν ήταν αυτός που θα οδηγούσε τους «κοκκινόμαυρους» σε πρωταγωνιστική πορεία.

Η ομάδα της Καλαμαριάς, όπως φαίνεται και στο γράφημα του FL News είχε... ταβάνι την 5η θέση. Μάλιστα, μετά τη 12η στροφή έχει τους μισούς πόντους (15) από τον Άρη (30) και απέχει δύο από τη ζώνη υποβιβασμού!

tavan

 

Όσο για τους βαθμούς που έχει απωλέσει σε ματς που έχει προηγηθεί; Αυτοί είναι πλέον 10. Ο Απόλλων Πόντου προηγήθηκε στο Αιγίνιο, αλλά έχασε, πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι σε Εργοτέλη και Δόξα Δράμας, όμως έμεινε στην ισοπαλία (1-1), ενώ στο «Γεντί Κουλέ» παρότι προηγήθηκε, έχασε 3-1.

Τη Δευτέρα (22/01) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είδαν σε βίντεο το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά όπως φαίνεται και στο χορτάρι, τα λάθη που εντοπίζουν δεν διορθώνονται. Μένει πλέον να φανεί πώς θα ενισχυθεί και αν ενισχυθεί το ρόστερ, δεδομένου ότι ο στόχος της ανόδου δείχνει πολύ μακρινός. Δέκα ημέρες περίπου πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η μόνη προσθήκη είναι αυτή του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep