«Ότι έγινε πέρσι…»

Την αισιοδοξία του για ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και την Δόξα Δράμας, εξέφρασε ο πρόεδρος των «Ποντίων», Γιώργος Γιακουμίδης. 

[googlead][/googlead]

Στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου κόντρα στην Δόξα Δράμας το Σάββατο (13/1) αναφέρθηκε ο Γιώργος Γακουμίδης. Ο πρόεδρος των «Ποντίων»... φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» όπου πέραν του αυριανού αγώνα, μίλησε για το Σκοπιανό αλλά και το θέμα των χορηγιών της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα για το ζήτημα των Σκοπίων: «Ήμασταν πολύ διστακτικοί να κάνουμε την ανακοίνωση γιατί πολλοί στο παρελθόν επωφελήθηκαν με αφορμή το θέμα της ονομασίας. Επειδή όμως οι εξελίξεις τρέχουν και κανείς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος, θεωρούμε πως είναι μια κρίσιμη περίοδος και δεν θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε ως ενεργοί πολίτες και πατριώτες.

Έτσι πήραμε την απόφαση για να βγάλουμε την ανακοίνωση, με την παρατήρηση ότι ας μείνουμε εμείς σαν σύλλογος μακριά από όλους αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και το πρόβλημα. Πρέπει να ξεπεραστούν οι δισταγμοί, γιατί η ηγεσία των Σκοπίων σκέφτεται το Αιγαίο και θέλει την απόκτηση της Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει την δική μας αποδυνάμωση και σαν πατριώτες δεν θα το αφήσουμε έτσι. Μια χώρα τόσο μικρή και αδύναμη στρατιωτικά και κοινωνικά, από κάπου υποκινείται. Εμείς επιμένουμε πως πρέπει να έχουμε ειρηνικά Βαλκάνια».

Για το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Δόξα Δράμας και την απόφαση της διοίκησης να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο,τι έγινε πέρυσι ας το αφήσουμε στην άκρη, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Φέτος διαμορφώθηκε διαφορετικά το σχέδιο της αστυνομίας γιατί την προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων της Δόξας, αυτό μας διασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε κανένα επεισόδιο και αυτή είναι η θέλησή μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το θέμα των οικονομικών και των χορηγιών: «Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, έχουν προστεθεί και άλλα προβλήματα και μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται. Έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρεία, εντός των ημερών θα γίνει η ανακοίνωση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep