«Τώρα ξεκινάμε...»

Ο Απόλλων Πόντου έκανε την πιο ώριμή του εμφάνιση στα Τρίκαλα σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργιάδη.

[googlead][/googlead]

Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για τον Απόλλωνα Πόντου σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργιάδη. Ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέφερε μετά το 0-0 με τον ΑΟ Τρίκαλα:

«Υπήρχε ένα συναίσθημα θυμού από τα προηγούμενα ματς, όπου η παρουσία του Απόλλωνα δεν ικανοποιούσε. Με καθαρό μυαλό από όλα τα στελέχη και τους παίκτες, ήταν όλοι αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα και να δίνουν ό,τι μπορούν σε κάθε ματς. Σε όλους τους αγώνες που παίξαμε είχαμε την υπεροχή. Αλλά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο.

Αν δεν μπεις στη διαδικασία να δώσεις ό,τι έχεις, δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Και την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος να έχεις δεν θα τα καταφέρεις τίποτα. Πρέπει να είσαι μάχιμος και αποφασισμένος. Αυτά τα στοιχεία ο Απόλλων τα είχε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Η σημερινή παρουσία ήταν η πιο ώριμη και η πιο μεστή από όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Η συνέχεια μετά από αυτή την παρουσία είναι πιο θετική και αισιόδοξη.

Το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα για μας. Την Κυριακή με συγκέντρωση και προσπάθεια θα φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη και θα βρεθούμε πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Στον ΑΟ Τρίκαλα είστε άνθρωποι που γνωρίζετε από ποδόσφαιρο. Φάνηκε από τον τρόπο που μας υποδεχτήκατε και από τις διαμαρτυρίες των οπαδών που θέλουν η ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep