Πάλι WEB TV για την ομογένεια

Οι κινήσεις του Απόλλωνα Πόντου για να προβάλλονται και φέτος τα παιχνίδια του μέσω WEB TV.

[googlead][/googlead]

Την... πεπατημένη της περσινής περιόδου κατά την οποία προβλήθηκαν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (στη Γ' Εθνική) σε live streaming μέσω WEB TV (στο youtube) θέλει να ακολουθήσει και φέτος ο Απόλλων Πόντου.

Το θέμα, ωστόσο, είναι πιο σύνθετο την τρέχουσα σεζόν και παραμένει υπό συζήτηση, καθώς εμπλέκεται η ΕΡΤ.

Την περασμένη σεζόν η ομάδα -με δικά της έξοδα και σε συνεργασία με επαγγελματικό συνεργείο- κατάφερε να μεταδίδονται μέσω ίντερνετ οι αγώνες της. Μάλιστα, το κρίσιμο παιχνίδι για την άνοδο κόντρα στη Δόξα Δράμας είχε πάνω από 28.000 "χτυπήματα".

Για να συνεχίσουν, λοιπόν, να ικανοποιούν τις ανάγκες της ομογένειας (μην ξεχνάμε ότι θέλει να παρακολουθεί τα παιχνίδια και ο εγγυητής της ΠΑΕ Άλεξ Κάλας) τα στελέχη του Απόλλωνα άρχισαν να ψάχνονται και για την περίοδο 2017-18.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ απευθύνθηκαν στην cosmote TV, ωστόσο τα δικαιώματα είχαν παραχωρηθεί στον ANT-1 εξωτερικού. Από κει και πέρα ξεκίνησαν και οι συζητήσεις με την ΕΡΤ για να μεταδοθούν όσες αναμετρήσεις δεν δείξει η ΕΡΤ3 (το προσεχές παιχνίδι με τη Σπάρτη πάντως το Σάββατο 4/11 είναι τηλεοπτικό) ή η ΕΡΤ WEB TV.

Το θέμα, ωστόσο, παραμένει σε εκκρεμότητα, αφού από την ΕΡΤ λένε ότι θα μεταδίδονται ιντερνετικά περισσότερα από ένα παιχνίδια της Football League, ενώ εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να καλύπτονται όλα!

Οπότε ο Απόλλων Πόντου αναμένει τις εξελίξεις. Το ζητούμενο, άλλωστε, είναι να "ταξιδεύει" η εικόνα των αγώνων ανεξάρτητα αν ενεργεί γι' αυτό η ΠΑΕ ή η ΕΡΤ.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep