Δεν "καίγονται" για αναπλήρωση

Ο Τζόναθαν Λόπεθ Ο Τζόναθαν Λόπεθ

Πιθανό να καλυφθεί εκ των έσω το κενό του γυμναστή τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα Πόντου.

Η θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων είναι "ορφανή" στον Απόλλωνα Πόντου από την αρχή της περιόδου (πέρυσι είχε αυτό το πόστο ο Στέλιος Ζαρογιάννης), ωστόσο η ομάδα δεν "καίγεται" για την αναπλήρωση του κενού.

Για να προχωρήσει σε πρόσληψη θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα πληροί υψηλά στάνταρ κατ' επιθυμία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Διαφορετικά η λύση θα δοθεί εκ των έσω, όπως δηλαδή συμβαίνει από την αρχή της προετοιμασίας.

Με την προπόνηση των τερματοφυλάκων ασχολείται -άλλωστε- τόσο ο χεντ κόουτς όσο και ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Γεωργιάδης, ενώ ουσιαστικά υπάρχει και ένας παίκτης - προπονητής! Ο 36χρονος Ισπανός γκολκίπερ Τζόναθαν Λόπεθ αφενός κουβαλάει πείρα ετών, αφετέρου έχει συνεργαστεί με τον Καλαϊτζίδη και γνωρίζει πολύ καλά τα "θέλω" του κόουτς.

Γιατί είναι απαιτητικός ο Καλαϊτζίδης στην επιλογή του γυμναστή τερματοφυλάκων; Επειδή μία ομάδα που θέλει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχει τερματοφύλακα με ιδιαίτερη ικανότητα στα πόδια για να υποστηρίξει αυτό το παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep