«Κάτι πολύ μεγάλο...»

Η σημασία της αλλαγής ονόματος σε Απόλλων Πόντου και η νέα εποχή των «κοκκινόμαυρων».

Για το όραμα των αδερφών Καλαϊτζίδη και την αλλαγή ονομασίας σε Απόλλων Πόντου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αλέξανδρος Νεράντζης. Όπως τόνισε, η ονομασία θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Αναλυτικά είπε:

«Είμαστε στο σωστό δρόμο, υπάρχει όραμα από πλευράς της οικογένειας Καλαϊτζίδη, έχει άμεση συνάρτηση με τη δράση των αδερφών Καλαϊτζίδη. Το όνομα θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον, να αγκαλιάσουμε τον ποντιακό ελληνισμό με τις κατάλληλες κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να το δουλέψουμε σε αυτό το πλάνο. Ο κ. Καλαϊτζίδης συνομιλεί με τους κατάλληλους ανθρώπους, θα βοηθήσουμε όλοι σε αυτό το σκοπό. Θα γίνει ένα μεγάλο άνοιγμα και στον ποντιακό ελληνισμό του εξωτερικού. Περιμένουμε τον ερχομό του κ. Κάλας. Συμφωνώ ότι είναι κάτι πολύ μεγάλο και πρέπει να το προσπαθήσουμε.

Υπήρχε μία μεγάλη μερίδα Απολλωνιστών που πίστευαν σε αυτό το πρότζεκτ, το να γίνει η ομάδα Απόλλων Πόντου. Δε θα υπάρχει άλλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα για να ξεφύγει. Υπάρχει οργάνωση και μεγάλη ελπίδα. Υπάρχει συσπείρωση στους Απολλωνιστές. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ομοφωνία όπως στη Γενική Συνέλευση και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα γίνουν και ταξίδια στο εξωτερικό και γι' αυτό έγινε πράξη πέρυσι η σκέψη των αδερφών Καλαϊτζίδη να μεταδίδονται τα παιχνίδια μέσω Youtube σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν μία σπουδαία κίνηση και θεωρώ ότι θα γίνουν και άλλες τέτοιες κατάλληλες κινήσεις».

Για τη νέα ΠΑΕ:

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον δικηγόρο, τον κύριο Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Έχει συσταθεί μία πενταμελής επιτροπή και τις επόμενες 15 ημέρες θα έχουμε καθημερινές συσκέψεις για το πώς θα τελειώσουμε το θέμα των μετοχών και το θέμα της νέας ΠΑΕ».

Για το πώς έχουν υποδεχτεί το όραμα Καλαϊτζίδη οι οπαδοί:

«Η περσινή χρονιά ήταν όλη μια έμπνευση για τον κόσμο του Απόλλωνα. Ο κόσμος πήρε μια δόση της δουλειάς του κ. Καλαϊτζίδη και τα σχόλια που ακούω είναι άκρως θετικά. Ο κόσμος περιμένει να γίνει το «μπαμ» για να βοηθήσει ουσιαστικά και να είναι κοντά στην ομάδα».

Τέλος, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη για τη βοήθειά του σε θέμα με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Στάθηκε δίπλα μας αρωγός και πρέπει να του το πιστώσουμε».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep