Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ανακοίνωση δεν είχε απήχηση»

Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στον Παναγιώτη Διλμπέρη.

Κομβικής σημασίας χαρακτηρίζεται το εντός έδρας ματς του Απόλλωνα 1926 με τον Αιγινιακό την Καθαρά Δευτέρα (23/02). Ο Παναγιώτης Διλμπέρης απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, κάτι που υπογράμμισε ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Ζαπρόπουλος σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις. Μάλιστα, σημείωσε ότι απαιτείται ψυχραιμία για να βγει η ομάδα από την κρίση.

Αρχικά ο Ζαπρόπουλος δήλωσε:

«Δεν βιώνουμε και τις καλύτερες μέρες. Πρέπει να διαχειριστούμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση και να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα όσο το ταχύτερο. Να ξυπνήσουμε, γιατί αυτή η θέση και η πορεία δεν αρμόζει στον Απόλλωνα».

Για την πρόσφατη ανακοίνωση με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές:

«Δεν ήταν σε βάρος των ποδοσφαιριστών. Είχε στόχο να αφυπνίσει τους παίκτες και να φέρει όλους προ των ευθυνών τους. Είναι η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες τους. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ευθυνών. Προς το παρόν θεωρώ ότι δεν είχε απήχηση, αλλά πιστεύω ότι θα διαχειριστούμε ψύχραιμα την κατάσταση. Να βγούμε όλοι μαζί μπροστά και να βγει η ομάδα από την κρίση».

Για το αν αναμένονται αλλαγές:

«Την προηγούμενη εβδομάδα είδατε ότι δείξαμε εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σκέψη για αλλαγή προπονητή. Το παρήγορο είναι ότι στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής δεν έπαιξε καλά η ομάδα και έχασε. Στα προηγούμενα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, έκανε φάσεις και έχανε. Δεν είναι ότι δεν προσπαθεί, δεν παίζει. Είναι θέμα ψυχολογίας και μόνο».

Last modified onΤρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep