Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να στηρίξουμε τους παίκτες»

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τα είπε με τον Βασίλη Ανατολίτη Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τα είπε με τον Βασίλη Ανατολίτη

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης συναντήθηκε με τον Βασίλη Ανατολίτη και συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Απόλλωνα 1926.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα 1926, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης είχε συνάντηση εφ' όλης της ύλης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Ανατολίτη.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο πρώτος επανέλαβε ότι πρέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραμείνει ενωμένο. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του, κράτησε απόσταση από την οργισμένη ανακοίνωση της διοίκησης σε βάρος των ποδοσφαιριστών μετά την ήττα από τον Πιερικό: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να στηρίξουμε τους παίκτες. Δεν χρειάζεται μεγάλη απογοήτευση, ουτε βιασύνη, θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να συμπαρασταθούμε στα παιδιά, προσπαθούν πολύ. Και στην Κατερίνη δεν παίξαμε άσχημα, απλά δεν βάλαμε τις ευκαιρίες», είπε ο Χαραλαμπίδης.

Ο Ανατολίτης απάντησε: «Δεχόμαστε κριτικές, πολλά λένε και ακούγονται αλλά εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια μέχρι τέλους».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των μετοχών, εκτιμάται ότι το πλειοψηφικό πακέτο θα περιέλθει στα χέρια του Ανατολίτη, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Last modified onΣάββατο, 07 Φεβρουάριος 2015 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep