Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα κάνουν το καθήκον τους»

Βέβαιος ότι ο Απόλλων 1926 θα νικήσει την ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Παναγιώτης Διλμπέρης για την προσπάθειά τους απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και δήλωσε:

«Μπήκαμε καλά στον αγώνα, μέχρι και τα μέσα του ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, αλλά στη συνέχεια παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου, που ήταν πιο δυνατός και μας απείλησε κυρίως από τις στατικές φάσεις, όπου εμείς υστερούμε. Από το ατομικό λάθος του Μπιτσάκου και την κακή διάταξη του τείχους δεχθήκαμε το γκολ, όμως άλλαξαν όλα με την αποβολή.

Ο Τσεμπερίδης ήταν ο κορυφαίος μέχρι εκείνη την ώρα στον αγώνα αλλά με την αποβολή του άλλαξαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση. Είχαμε την ηρεμία στη συνέχεια, τα παιδιά ακολούθησαν σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε ετοιμάσει. Ισοφαρίσαμε και οι κλασικές ευκαιρίες ανήκουν σε μας. Τα παλικάρια πιστεύω πως θα κάνουν το καθήκον τους το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΛ και θα πάρουν αυτό το παιχνίδι».

Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν ευκαιρία να φύγουμε με το τρίποντο, αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για την επιστροφή του στον Εύοσμο, τέλος, απάντησε: «Δε θα ήθελα να πω κάτι».

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep