Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Παίξαμε ψυχωμένα»

Και άλλα περιθώρια βελτίωσης έχει ο Απόλλων 1926 κατά τον Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο προπονητής της ομάδας της Καλαμαριάς είπε μετά τη νίκη (1-0) επί της Λαμίας: «Το έχει πει πολλές φορές. Τις τακτικές και στις στρατηγικές τις κάνουν πετυχημένες οι παίκτες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Λαμία, που έχει ποιότητα και ήταν αήττητη. Με το παιχνίδι μας θέλαμε να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τον αντίπαλο και να παίζουν ψηλά τα στόπερ για να έχουμε καλό τρανζίσιον γκέιμ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε ψυχωμένα και χρειάζονται πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει ο κάθε παίκτης να βρει τα κίνητρά του», είπε, ενώ στο ερώτημα για το πώς εξηγεί ότι η ομάδα του μία εβδομάδα νωρίτερα έκανε τη χειρότερή της εμφάνιση είπε: «Εχει να κάνει με τον τρόπο που μεταλαμπαδεύω τον τρόπο προσέγγισης του κάθε αγώνα. Στο προηγούμενο δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι. Βέβαια, είχε διαφορετική μορφή εκείνο το ματς».
Για τις μεταγραφές: «Είναι βέβαιο ότι θα πάρουμε δύο παίκτες, έναν σέντερ φορ και ένας δεξιό μπακ. Δεν είναι και τόσο εύκολο, διότι πρέπει να κινηθούμε ανάλογα με το βαλάντιό μας, ενώ δεν πρέπει να χαλάσουμε και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια».
Για την αλλαγή του Ευσταθίου από τον Βαγγελόπουλου: «Την έκανα για να βάλω έναν ακόμη ψηλό παίκτη στην άμυνα. Όταν ήμουν στον Αγροτικό πήγα να κάνω το ίδιο, αλλά δεν πρόλαβα να την κάνω και έβαλε το γκολ ο Ρεπετσάς. Τώρα, δεν την ξαναπατούσα!».

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep