Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γεύμα από τους παλαίμαχους

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα 1926 έκαναν το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση.

Γεύμα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους διοικούντες την ΠΑΕ παρέθεσαν την Κυριακή (28/12) οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα 1926 στο εντευκτήριο του συλλόγου. Οικοδεσπότες ήταν ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Κώστας Βιόπουλος, ο γενικός γραμματέας, Θοδωρής Κωνσταντινίδης και το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, Τάκης Μπαλτούνας.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ανέφερε στους ποδοσφαιριστές: «Συγχαρητήρια για τις τελευταίες επιτυχίες, μας κάνατε ξανά υπερήφανους. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Αγωνίζεστε σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εμείς ως βετεράνοι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Καλή χρονιά να έχετε, να είστε γεροί και δυνατοί, συνεχίζουμε. Εσείς να κερδίζετε κι εμείς θα σας κάνουμε το τραπέζι με πολύ μεγάλη χαρά. Μακάρι κάποιοι από εσάς να γίνετε μέλη των παλαιμάχων του Απόλλωνα, θα ήταν μεγάλη χαρά για μας, αν και το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν από την μια ομάδα στην άλλη. Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή και νιώθετε ότι μπορείτε, μακάρι να σας δεχθούμε εδώ, όταν σταματήσετε το ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης είπε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση. Όντως, δεν είμαστε μόνοι. Οι παλαίμαχοι είναι κοντά μας, στέκονται στο πλευρό μας φέτος και οικονομικά, πολλές φορές. Εύχομαι την Δευτέρα, μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, να μας ξανακάνουν το τραπέζι».

Last modified onΔευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep