Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψάχνω να βρω ποιοι τιμούν τη φανέλα»

Έμμεσες αιχμές του Παναγιώτη Διλμπέρη προς κάποιους ποδοσφαιριστές του.

Μετά την ήττα (1-0) από τον Εθνικό Σερρών, ο προπονητής του Απόλλωνα 1926 ανέφερε: «Πιστεύω ότι ανασταλτικό ρόλο έπαιξε ο αγωνιστικός χώρος και για τις δύο ομάδες, πόσο μάλλον σε εμάς που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι. Χάσαμε ένα ημίχρονο γιατί πιστεύω ότι στο α’ μέρος οι παίκτες μου δεν ήρθαν να παίξουν ένα σημαντικό παιχνίδι. Φτάναμε δεύτεροι στις μπάλες και δεν είχαμε συγκέντρωση και πάθος. Ο αντίπαλος μας είχε την κατοχή, αλλά παρόλα αυτά γράψαμε τρεις ευκαιρίες έναντι μιας του Εθνικού.
Στο β’ ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι το γήπεδο βάρυνε ακόμα περισσότερο, καταφέραμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θεωρώ ότι βγάλαμε κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Κραβαρίτη. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι έγινε ένα κλασικό ματς Β’ Εθνικής. Ψάχνουμε να βρούμε τους 11 παίκτες οι οποίοι θα τιμήσουν τη φανέλα του Απόλλωνα. Όταν έχεις μια τόσο μικρή συγκομιδή βαθμών, κάθε ματς είναι τελικός».
Τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, που επεσήμανε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν και προσπάθησαν πολύ σε ένα τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ άδικη την ήττα μας αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας γιατί εμείς στην αρχή του πρωταθλήματος δώσαμε προσδοκίες στον κόσμο του Απόλλωνα ότι μπορούμε φέτος να καταφέρουμε κάτι καλύτερο».
Πηγή: serressport.gr

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep