Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γιατί όχι και πλέι οφ;»

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως οι στόχοι του Απόλλωνα είναι πάντα υψηλοί Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως οι στόχοι του Απόλλωνα είναι πάντα υψηλοί

Υψηλούς στόχους θέτει ο Θωμάς Γράφας στον Απόλλωνα 1926.

Ο Θωμάς Γράφας επιβεβαίωσε πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα 1926 με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis, όπου μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να διαγράψει θετική πορεία και να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γράφας:

«Είχαμε κάνει κάποιες επαφές με τον πρόεδρο, υπήρξε ταύτιση απόψεων, όλα πήγαν καλά και έρχομαι στη Θεσσαλονίκη. Όταν έρχεσαι σε μια ομάδα σαν τον Απόλλωνα που είναι μεγάλη με μεγάλη ιστορία, οι σκέψεις σου είναι προς το καλύτερο. Χωρίς πολλά λόγια και με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο Απόλλων, οι στόχοι πρέπει να είναι πάντα υψηλοί. Πάντα στη ζωή μου έχω μάθει να θέτω υψηλούς στόχους και αυτό θα κάνω και στον Απόλλωνα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί όχι και στα πλέι οφ».

Για το νέο Πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό για να παραμείνεις στην κατηγορία».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep