Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ό,τι γίνει... γρήγορα»

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός περιμένει την πρόσληψη προπονητή στον Απόλλωνα 1926.

Για τον στόχο του Απόλλωνα 1926 στο πρωτάθλημα, την πρόκριση στο Κύπελλο και τα σενάρια πρόσληψης προπονητή μίλησε στον Arena FM ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Ο 36χρονος αμυντικός δήλωσε ότι σωματικά δεν είναι κουρασμένος, αλλά υπογράμμισε πως ψυχολογικά δεν ξέρει πόσο θα αντέξει με όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για το ότι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη τόνισε:

«Σίγουρα, έπρεπε να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψα στο σπίτι μου».

Για τη φετινή σεζόν:

«Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε καλή ομάδα ή όχι και θεωρώ ότι έχουμε μια έμπειρη ομάδα, έχουμε σχετικά ένα καλό ρόστερ και δουλεύοντας θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο:

«Εγώ έχω συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα και ο στόχος του Απόλλων είναι άλλος. Παίξαμε καλά, καταφέραμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Για το θέμα του προπονητή:

«Νομίζω ότι ακούγονται πολλά ονόματα. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει γρήγορα για να δουλέψουμε και να δούμε τι φιλοσοφία και τι τακτική θα ακολουθήσουμε με τον νέο προπονητή».

Για το πρωτάθλημα που ξεκινά:

«Δεν είμαι τόσο σίγουρος και τα τελευταία 2-3 χρόνια που αγωνίζομαι στην Β’ εθνική δεν ξεκινάμε πάντα όταν πρέπει. Μακάρι να είναι έτσι και να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το ότι η ποιότητα έχει υποβαθμιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Νομίζω πως ναι κι αυτό που έχει δείξει το ποδόσφαιρο από πλευράς ποιότητας πηγαίνει προς τα κάτω. Μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα, ωστόσο και η Σούπερ Λιγκ δεν έχει την ποιότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αν το δούμε από την πλευρά μας με το υπάρχον ρόστερ και με το κλίμα να είναι πολύ καλό μας συμφέρει και μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Κώστα Καπετάνο:
«Ο Κώστας απ’ όσο ξέρω είναι στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας και χρειάζεται κοντά στις 15 μέρες για να μπει στις προπονήσεις. Μετά που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα έχει μπει».

Για το αν του έχει τύχει αλλαγή προπονητή στην περίοδο της προετοιμασίας απάντησε:

«Κοιτάξτε αυτή τη τύχη την είχα μόνο όταν αγωνιζόμουν στον Άρη σε περίοδο προετοιμασίας. Στον Άρη είχαμε αλλάξει έξι προπονητές σε μία σεζόν. Νομίζω εκείνη τη χρονιά είχε μπει ένας νέος προπονητής και δεν θυμάμαι πως το λένε και εδώ έκανα με έναν ο οποίος ήταν για μια εβδομάδα. Όταν παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον στηρίξεις και να τον αφήσεις να δουλέψει δύο-τρεις μήνες και μετά να αποφασίσεις. Στην πρώτη εβδομάδα δεν μπορείς να δεις. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν και είμαστε στην Ελλάδα και νομίζω ότι για μας είναι λογικό και όχι παράλογο. Ακόμη και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα, το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Να έχεις μια καλή πορεία και μια σειρά καλών αποτελεσμάτων είναι εξίσου δύσκολο».

Για το ότι είναι 36 χρονών και για πόσο ακόμη μπορεί να παίξει:

«Το ζητούμενο είναι για το πόσο θα αντέξω να ανταπεξέλθω. Αυτή τη στιγμή κάνω κάτι το οποίο το αγαπώ. Ότι μπορώ σωματικά να παίζω μπορώ, ψυχολογικά δεν ξέρω από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν».

Τέλος κατέληξε για το αν θα έκλεινε τη καριέρα του στον Άρη:

«Γιατί όχι; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ο Άρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και δεν θα μου ήταν καθόλου δύσκολο ή κακό να ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη. Από τα εννέα μου χρόνια ήμουν στον Άρη και έφυγα στα 25,5».

Last modified onΠέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep