Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προχωράει για Βοσνιάδη

Ο Βασίλης Ανατολίτης ζήτησε την παραίτηση του αντιπροέδρου Γιάννη Λουιζίδη Ο Βασίλης Ανατολίτης ζήτησε την παραίτηση του αντιπροέδρου Γιάννη Λουιζίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Αλέκου Βοσνιάδη στον Απόλλωνα 1926.

Τα μέλη του ΔΣ του Απόλλωνα 1926 συνεδρίασαν τη Δευτέρα (29/9) και αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσουν τον πρόεδρο Βασίλη Ανατολίτη να προχωρήσει το ζήτημα της πρόσληψης του Αλέκου Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία.

Ο επικεφαλής της μακεδονικής ΠΑΕ θα έχει, πιθανότατα την Τρίτη, νέα επαφή με τον εκπρόσωπο του έμπειρου προπονητή, σε μία προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα.

Στην Καλαμαριά ευελπιστούν πως όλα θα κυλήσουν κατ' ευχήν και ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ΑΕΛ θα διαδεχθεί τον Αλέξη Αλεξίου στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει το «Metrosport», ο Ανατολίτης ζήτησε την παραίτηση του αντιπροέδρου Γιάννη Λουιζίδη καθώς, όπως υποστήριξε, δεν ασχολείται όσο θα έπρεπε με την ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα. Ο τελευταίος απάντησε πως λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να είναι όσο κοντά θα ήθελε στην ομάδα. Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Last modified onΤρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep