Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σε διαδικασία διερεύνησης»

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης θα ζητήσει στοιχεία από τον Αλέξη Αλεξίου σχετικά με τις κατηγορίες του σε βάρος μελών του ΔΣ Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης θα ζητήσει στοιχεία από τον Αλέξη Αλεξίου σχετικά με τις κατηγορίες του σε βάρος μελών του ΔΣ

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης θα διερευνήσει όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου περί χρηματισμού μελών του ΔΣ.

Το επεισοδιακό «διαζύγιο» ανάμεσα στον Απόλλωνα 1926 και τον Αλέξη Αλεξίου εξακολουθεί να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Ανάμεσά τους και ο μεγαλομέτοχος και τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα μιλήσει με τον έμπειρο τεχνικό προκειμένου να του δώσει στοιχεία -αν έχει- για τα όσα ανέφερε σχετικά με χρηματισμό μελών του ΔΣ από γονείς παικτών προκειμένου να δοκιμαστούν στην επαγγελματική ομάδα.

Ο Χαραλαμπίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και δήλωσε: «Οι χθεσινές δηλώσεις του Αλεξίου μας στεναχώρησαν πολύ, αυτά τα τέσσερα χρόνια προσπαθήσαμε για τον Απόλλωνα, ώστε να μην ακουστεί το παραμικρό. Η συνεργασία μας με τον Αλεξίου ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, το παλέψαμε και η ομάδα έμεινε στη Β' Εθνική και πιστεύω πως η συνεργασία ήταν επιτυχημένη. Μιλήσαμε χθες με τον Αλέξη, θα τον πάρω και σήμερα τηλέφωνο ώστε να μου δώσει τα στοιχεία του σκεπτικού του και να έχω την απόλυτη εικόνα για να μπορέσω να μιλήσω με τον κ. Ανατολίτη. Αυτή τη στιγμή δεν ήθελα να κάνω δηλώσεις, αλλά βγήκα για να μπορέσω να προστατέψω τον Απόλλωνα».

Για το αν έμαθε τους λόγους της παραίτησης του Αλεξίου, σημείωσε: «Χθες το πρωί μιλήσαμε με τον Αλέξη που έκανε την παραίτησή του. Μου είπε πως δεν μπορεί να ανεχθεί την κατάσταση. Δεν μπορούσε να δουλεύει με πολλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν ήταν μόνο υπόθεση του κ. Ανατολίτη, ήταν και του Αλεξίου. Εν ολίγοις είπε πως η διοίκηση παίρνει κάποια λεφτά από μικρούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να παίξουν στον Απόλλωνα. Αυτό αιωρείται τώρα και ο κόσμος της ομάδας απορεί. Αν υπάρχουν στοιχεία καλά κάνουν και βγαίνουν. Αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε χωρίς στοιχεία».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη στον Ανατολίτη, είπε: «Εγώ είχα κάνει μια συνεδρίαση στην πλατεία Σκρα. Είπα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και όποιος θέλει ας έρθει να αναλάβει τον Απόλλωνα. Δεν είχαμε σοβαρή πρόταση και από εκεί είχα την υποχρέωση να δώσω την ομάδα στον Ερασιτέχνη. Ο Ερασιτέχνης μου είπε πως οικονομικά δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Και κάπου εκεί βρέθηκε ο κ. Ανατολίτης, ο οποίος μου είπε πως θέλει να πάρει την ομάδα. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, από τη στιγμή που μου είπε με ασφάλεια πως θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο της δικής μου διοίκησης. Δεν βρέθηκαν επιχειρηματίες για να πουν πως παίρνουμε την ομάδα και συνεχίζουμε. Βρίσκομαι σε διαδικασία διερεύνησης για όσα είπε ο κ. Αλεξίου. Θα του τηλεφωνήσω για να κανονίσουμε ραντεβού και να μιλήσουμε. Μίλησα και με τον κ. Ανατολίτη χθες με κάλεσε στα γραφεία για να με ενημερώσει για τα όσα έγιναν και μου είπε πως δεν συνέβη τίποτα από όλα όσα ανέφερε ο κ. Αλεξίου».

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 10:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep