Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχω δει καμία διοίκηση»

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα 1926.

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα αποτελεί ο Αλέξης Αλεξίου όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis. Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι έγιναν πράγματα με τα οποία δεν θέλει να ταυτιστεί και ότι συνέχιζε, γιατί αγαπά τους Κοκκινόμαυρους. Μάλιστα, απάντησε και σχετικά με δήλωσή του ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με ανεπάγγελτους προέδρους.

Όπως δήλωσε ο Αλεξίου:

«Αυτά που είπα δεν έχουν καμία σχέση με τον πρόεδρο. Είπα, ότι υπάρχουν μηνύματα, που μου ήρθαν, όσον αφορά παίκτες για δοκιμές, που ήρθαν να κάνουν προπόνηση, οι οποίοι ήταν αμφίβολοι. Εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά στον κ. Ανατολίτη. Το ξεκαθάρισα».

Στην ερώτηση για το αν χαρακτήρισε ανεπάγγελτο τον Βασίλη Ανατολίτη, απάντησε:

«Υπάρχουν στο ποδόσφαιρο οι επαγγελματίες πρόεδροι, άλλος είναι σε ερασιτεχνικό σωματείο. Αυτοί που είναι στο επαγγελματικό, πρέπει να είναι επαγγελματίες πρόεδροι. Τελειώσαμε από χθες το βράδυ. Πήγαμε ήπιαμε ένα ποτό με τον πρόεδρο, δώσαμε τα χέρια και έτσι τελείωσε η ιστορία. Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας. Μου είπε ότι το κλίμα ήταν αρνητικό στη διοίκηση. Βέβαια, εγώ δεν έχω δει καμία διοίκηση. Μόνο τον κ. Ανατολίτη. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι. Επίσης, πριν δυο μέρες, είχα ειδοποιήσει τον πρόεδρο, μέσω άλλου, ότι παραιτούμαι.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Να πάμε και στα δικαστήρια. Εγώ απλά θέλω ο Απόλλων να είναι καλά. Δεν συμφωνήσαμε στη φιλοσοφία. Είχαμε διαφωνίες, αντιρρήσεις, κάποια πράγματα που δεν τα ήθελα. Είναι όμως μέσα στη ζωή και οι διαφωνίες. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αλλιώς βλέπω το ποδόσφαιρο, αλλιώς θέλει να το βλέπει ο κ. Ανατολίτης. Εδώ και δέκα μέρες σκεφτόμουν να φύγω.

Είμαι επαγγελματίας προπονητής, αλλά δεν ήμουν επαγγελματίας στον Απόλλωνα, επειδή αγαπάω την ομάδα. Έγιναν πράγματα, που δεν θέλω να ταυτιστώ με αυτά. Μπορεί να πάει ο κ. Χαραλαμπίδης και να ελέγξει την κατάσταση. Δεν θα μ’ ενδιέφερε, όλο αυτό, αν ήμουν σε άλλη ομάδα. Έτσι, πρέπει να προφυλάξουμε την ομάδα, για να μην πάει στα τοπικά.

Ο Απόλλων ήταν η πιο καθαρή ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να προφυλάξω τον Απόλλωνα, για να μη χρεωθεί. Ανέβηκε το μπάτζετ πάρα πολύ. Ο πρόεδρος ήταν χολωμένος μαζί μου επειδή κάποιοι του είπαν, ότι έφερα εγώ 14 παίκτες και αυτός 25. Έχω κάνει και εγώ βεβαίως μεταγραφές. Απλά, ξέφυγε το ρόστερ και πήγαμε στους 37. Εγώ ήθελα 20 παίκτες, τρεις τερματοφύλακες και 5 νεαρούς.

Δεν έχω κάτι με τον πρόεδρο, είναι δικαίωμα του. Εμένα μ’ ενδιαφέρει ο Απόλλων. Τα είπα στους ανθρώπους του Απόλλωνα εδώ και 20 μέρες όλα αυτά. Σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα, είναι κοντά στην ομάδα, όχι σε φιλάθλους. Τα είπα σε όσους έχουν ματώσει για την ομάδα. Είμαι υποχρεωμένος απέναντι στον κ. Χαραλαμπίδη, που είναι κύριος, να του τα πω. Να τον ενημερώσω. Πού είναι το κακό;».

Last modified onΔευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2014 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep