Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα στηριχθούμε στο ομαδικό πνεύμα»

Ο Άρης Γαλανόπουλος εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία του Απόλλωνα 1926 Ο Άρης Γαλανόπουλος εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία του Απόλλωνα 1926

Τη χαρά του για την επιστροφή του στον Απόλλωνα 1926, εξέφρασε ο Άρης Γαλανόπουλος.

Ο Άρης Γαλανόπουλος επανέκαμψε στον Απόλλωνα 1926 μετά από έξι χρόνια και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μιλώντας στη «Metrosport». Ο 33χρονος δεξιός οπισθοφύλακας επισήμανε ότι είναι «δεμένος» με το συγκρότημα της Καλαμαριάς και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία που θα διαγράψει στο Πρωτάθλημα στηριζόμενο στο ομαδικό πνεύμα, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζει τις δυσκολίες.

«Είναι πολύ ευχάριστο ότι επέστρεψα σε μια ομάδα που πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια. Δέθηκα με τον Απόλλωνα, έκανα φίλους και γενικά ήταν μια εποχή που ακόμη προλάβαμε την πραγματική έννοια της λέξης ομάδα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ήμασταν ενωμένοι και δίναμε ό,τι μπορούσε ο καθένας για το καλό της ομάδας. Όταν μετά από έξι χρόνια επιστρέφεις, δεν μπορείς παρά να γυρίσεις για να ενώσεις όσα κομμάτια μπορείς από τότε, με στόχο να προκύψει και πάλι κάτι καλό», είπε αρχικά ο Γαλανόπουλος.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται τώρα στον Απόλλωνα, σημείωσε: «Αισθάνομαι οικεία, γιατί αν και έχουν αλλάξει αρκετά, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο να αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Αυτό με κάνει να προσαρμοστώ πιο εύκολα και να αισθάνομαι και λίγο... παλιός».

Για τον υποβιβασμό του 2008 με την υπόθεση Βάλνερ, τόνισε: «Δεν γίνεται να το ξεχάσω. Είχαμε ομάδα που είχε δημιουργήσει έναν κορμό και παρά τις δυσκολίες παραμέναμε δεμένοι. Παρά το κακό ξεκίνημα τότε, προσπαθήσαμε στο δεύτερο γύρο, αλλά στερηθήκαμε κρίσιμους βαθμούς από εξωαγωνιστικούς λόγους και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως όλοι γνωρίζουν».

Τέλος, για τη φετινή σεζόν ανέφερε: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, με κυριότερο το οικονομικό. Υπάρχουν ελάχιστα έσοδα και οι προσπάθειες των ομάδων να κρατηθούν ζωντανές είναι πολύ μεγάλες. Με βάση και την ιδιομορφία του Πρωταθλήματος, από το οποίο υποβιβάζονται επτά ομάδες, πρέπει να έχεις πρωταγωνιστικές βλέψεις. Για μας είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, αλλά θα στηριιχθούμε, όπως πάντα έκανε ο Απόλλων, στο ομαδικό πνεύμα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

Last modified onΠέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep