Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και Καπετάνο ο Απόλλων!

Ο Απόλλων 1926 έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Καπετάνο.

Σε μία ακόμα σπουδαία προσθήκη προχώρησε την Τρίτη (26/08) ο Απόλλων 1926 και ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Καπετάνου που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Απρίλιο είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο 30χρονος μέσος την περσινή σεζόν είχε 23 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει παίξει ακόμα σε Άρη, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Πανιώνιο, Ηρακλή και Κοζάνη. Στην Α' Εθνική μετρά 138 συμμετοχές και 9 τέρματα και στη Β' Εθνική 73 ματς και 13 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Νέα μεταγραφική κίνηση για την Π.Α.Ε. Απόλλων 1926. Η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον Κώστα Καπετάνο, που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με τον Ολυμπιακό Βόλου και στην τελευταία περίοδο είχε 29 συμμετοχές και 8 γκολ.

Ο Κώστας Καπετάνος (γεννήθηκε η στις 27 Οκτωβρίου 1984), μαζί με τον αδελφό του Παντελή, ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Κοζάνης. Στην συνέχεια έπαιξε στον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Άρη και την τελευταία διετία ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου».

Last modified onΤρίτη, 26 Αύγουστος 2014 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep