Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τέσσερις μεταγραφές ακόμη»

Ο Αλέξης Αλεξίου θέλει τρεις επιθετικούς και έναν δεξί μπακ στον Απόλλωνα 1926 Ο Αλέξης Αλεξίου θέλει τρεις επιθετικούς και έναν δεξί μπακ στον Απόλλωνα 1926

Τέσσερις μεταγραφές ακόμη θα κάνει ο Απόλλων 1926, όπως ανέφερε ο Αλέξης Αλεξίου.

Την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας του, προανήγγειλε ο προπονητής του Απόλλωνα 1926, Αλέξης Αλεξίου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα. «Θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές, τρεις επιθετικοί και ένα δεξί μπακ. Ξέρουμε πού χρειαζόμαστε παίκτες και να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Αναφερόμενος στις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό, επισήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Ήταν το πρώτο μας φιλικό μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας και η προσπάθεια είναι μεγάλη. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως ο Απόλλων θέλει ενίσχυση. Θα πάρουμε παίκτες στις θέσεις που θέλουμε, να έχει υπομονή ο κόσμος και πιστεύω ότι θα έχουμε αξιόλογο και ποιοτικό συγκρότημα».

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (24/8), ο Απόλλων 1926 θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και θα αρχίσει στις 6.

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep