Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό «χτύπημα» με Ακασού, Εμπαγιέ

Ο Μοχάμεντ Εμπαγιέ με τον εκπρόσωπό του και τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα 1926, Γιάννη Ζαπρόπουλο Ο Μοχάμεντ Εμπαγιέ με τον εκπρόσωπό του και τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα 1926, Γιάννη Ζαπρόπουλο

Διπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα 1926, που απέκτησε τους Ζαν Ακασού και Μοχάμεντ Εμπαγιέ.

Ο Ζαν Ακασού είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού και ανήκε στη Νίκη Βόλου. Το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον 28χρονο μέσο, είχε αποκαλύψει πρώτο το flnews.gr. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μοχάμεντ Εμπαγιέ, είναι 21 ετών, από τη Σενεγάλη και αγωνίζεται ως επιθετικός.

 

(Ο Akassou με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη).

Η σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ, έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Jean-Baptiste Akassou και Μasse Mohamed Mbaye.
O Akassou είναι 28 ετών μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού και την σεζόν που μας πέρασε έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με την Νίκη Βόλου συμπληρώνοντας 29 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι μια από τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.
Ο Mbaye είναι 21 ετών υψηλόσωμος επιθετικός και ένας από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της Σενεγάλης.
Και οι δύο αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα μας και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά με την φανέλλα του Απόλλωνα».

Last modified onΣάββατο, 09 Αύγουστος 2014 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep