Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπάρχει όραμα για τον Απόλλωνα 1926»

Ο Βασίλης Ανατολίτης τόνισε ότι το μπάτζετ του Απόλλωνα 1926 δεν είναι διασφαλισμένο Ο Βασίλης Ανατολίτης τόνισε ότι το μπάτζετ του Απόλλωνα 1926 δεν είναι διασφαλισμένο

Την ομαλή λειτουργία του Απόλλωνα 1926 εγγυήθηκε ο νέος πρόεδρος Βασίλης Ανατολίτης, τονίζοντας ότι έχει όραμα για την ιστορική ομάδα.

Για τη νέα σελίδα του Απόλλωνα 1926 μίλησε ο Βασίλης Ανατολίτης, που ανέλαβε την προεδρία της μακεδονικής ΠΑΕ έπειτα από τη συμφωνία του με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, σημείωσε: «Έχουμε να τρέξουμε πολλά θέματα ταυτόχρονα. Όλοι δουλεύουμε για να χτίσουμε τον Απόλλωνα. Την Παρασκευή μού έγινε η πρόταση και χθες δώσαμε τα χέρια, ο κ. Χαραλαμπίδης παραμένει κοντά στη διοίκηση και θα είναι επίτιμος πρόεδρος. Ο κ. Χαραλαμπίδης θα είναι κοντά μας ηθικά και οικονομικά και θα βοηθήσει. Είναι κομμάτι της διοίκησης του Απόλλωνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας».

Όταν ρωτήθηκε για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας είπε: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσω να πάρω και τις μετοχές. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Η προϋπόθεση είναι η ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια του προγράμματος του κ. Χαραλαμπίδη, μια νοικυκυρεμένη ΠΑΕ γεμάτη επιτυχίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο του Χαραλαμπίδη και το όνειρο κάθε Απολλωνιστή να γίνει πραγματικότητα».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το αν είναι διατεθειμένος να βάλει δικά του χρήματα στην ομάδα: «Το αν θα βάλω δικά μου χρήματα ή θα είναι από χορηγούς δεν έχει σημασία. Εγώ μπορώ να εγγυηθώ ότι η ΠΑΕ θα λειτουργεί όπως λειτουργούσε. Υπάρχει όραμα και θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε. Κανένα μπάτζετ καμίας ομάδας δεν είναι διασφαλισμένο. Υπάρχουν εκκρεμότητες με OTE TV και ΟΠΑΠ και θα δούμε ποια θα είναι ακριβώς τα έσοδα».

Σε άλλο σημείο, ο Ανατολίτης ζήτησε και τη στήριξη των φίλων του Απόλλωνα 1926: «Δόξα τω θεώ, από την πρώτη στιγμή εθελοντές Απολλωνιστές είναι κοντά μας. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε».

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή Αλέξη Αλεξίου, λέγοντας: «Είναι κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα και έμεινε στην ομάδα, όπως και το τεχνικό τιμ. Η μόνη προσθήκη είναι ο Γιάννης Ζαπρόπουλος».

Τέλος, για τη σύνθεση του ΔΣ ανέφερε: «Θα συζητήσουμε για το ποιοι θα συνεχίσουν. Εμείς τους θέλουμε όλου μαζί μας, δεν πρόκειται να υπάρχει ριζική αλλαγή στη διοίκηση».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep