Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άνοδο σε δύο, τρία χρόνια»

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για τον στόχο του Απόλλωνα και την παρουσία των δανεικών του ΠΑΟΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Αλέξης Αλεξίου και αναφέρθηκε στον στόχο των Ποντίων και την παρουσία που είχαν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απώλεια του Ποικιλίδη:

«Τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός και δεν το περιμέναμε. Είχαμε σχέσεις με την οικογένεια και τα παιδιά του, μία εξαιρετική οικογένεια».

Για την περσινή σεζόν και την πορεία του Απόλλωνα από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα:

«Είχαμε στόχο να σωθεί η ομάδα. ΣτοΝ δεύτερο γύρο παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Πλέον πρέπει να γίνει ένα επαγγελματικό πλάνο για να επιστρέψει η ομάδα σε 2-3 χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Θέλει οργάνωση. Είμαστε ομάδα σοβαρή και νοικοκυρεμένη. Έχουμε έναν πρόεδρο και μία διοίκηση που είναι κύριοι. Θα πρέπει να το προγραμματίσουμε και όταν είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε την ομάδα, αλλά πρέπει να κάνουμε προσεκτικά βήματα. Θα κάνουμε μία ομάδα αξιόλογη με βήματα σταθερά. Ο Απόλλων είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να φτιάξει δυνατή ομάδα. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά δουλειά και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για τους τέσσερις δανεικούς παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Απόλλωνα και την παρουσία τους:

«Ο Απόλλων στον δεύτερο γύρο ήταν μία ομάδα ποιοτική. Οι παίκτες που ήρθαν πήραν και παιχνίδια και ο σύλλογος βοήθησε πολύ τα παιδιά και βοηθήθηκε. Πήγε πολύ καλά αυτή η συνεργασία. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε αν θα ξανασυνεργαστούμε. Τα παιδιά που ήρθαν είναι ευχαριστημένα. Το τι θα γίνει στο μέλλον θα το δούμε, είναι νωρίς ακόμα για να το πούμε. Αυτά τα παιδιά δουλεύτηκαν εξαιρετικά και η εμπειρία τους είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Απόλλωνα».

Για την ετοιμότητα των παικτών:

«Και τα τέσσερα παιδιά που ήρθαν, δουλεύτηκαν σωστά και επαγγελματικά. Πήραν πολλά παιχνίδια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Το θέμα είναι αυτοί που είναι στον ΠΑΟΚ να κάνουν μία αξιολόγηση. Όταν παίζουν στη Β' Εθνική είναι πιο δύσκολο από το να παίξουν στην πρώτη κατηγορία που είναι πιο εύκολο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Κι αυτό είναι ενδεικτικό για το αν μπορούν να ανταποκριθούν τα παιδιά».

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάιος 2014 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep