Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με πιστεύουν στον Απόλλωνα»

Ο Γρηγόρης Πιτσόκος εμφανίστηκε θετικός να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Απόλλωνα 1926.

Ο δεξιός μπακ του Απόλλωνα 1926 υποστήριξε ακόμη ότι η χρονιά για την ομάδα του δεν ήταν αποτυχημένη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Πιτσόκος στο «metrosport»:

Για το θέμα της παραμονής του στον Απόλλωνα: «Δεν έχω αντίρρηση να μείνω. Άλλωστε, είδα ότι με πιστεύουν στην ομάδα. Το κλίμα ήταν καλό και θεωρώ ότι είχαμε καλή συνεργασία με όλους. Γιατί να μη θέλω να μείνω; Συν τοις άλλοις, ο Απόλλων έχει βαρύ όνομα».

Για τους λόγους που η ομάδα δεν μπήκε στα play off: «Ξεκινήσαμε πεινασμένοι. Με όρεξη. Είχαμε μία σημαντική καμπή, όμως, ενώ στην πορεία αλλάξαμε και προπονητή. Επομένως, άλλαξε και το στυλ της ομάδας. Παράλληλα, είχαμε κάποια στραβοπατήματα, ελέω και της διαιτησίας κυρίως, ειδικά μέσα στην Καρδίτσα. Έτσι, χάσαμε τον στόχο μας. Πιστεύω, ότι μας κράτησαν πίσω πολύ οι πέντε σερί ήττες, που κάναμε, κάπου εκεί στα Χριστούγεννα. Επιπλέον, ήρθαν νέοι παίκτες, έφυγαν κάποιοι. Παλέψαμε σε κάποια ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσωπικά, θεωρώ πάντως ότι δεν είναι αποτυχημένη η χρονιά, με βάση όλα τα δεδομένα».

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep