Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γίνεται κάτι καλό»

Ο Γιάννης Λουιζίδης ζήτησε στήριξη από τον κόσμο εν όψει του αγώνα του Απόλλωνα 1926 τη Δευτέρα (27/01) με τη Νίκη Βόλου.

Ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα 1926 με δηλώσεις του έκανε αναφορά στο θετικό σερί της ομάδας, τις αλλαγές που επήλθαν και τις μεταγραφές. Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί το οποίο θέλουμε να το συνεχίσουμε, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν γίνει πολύ μεγάλες αλλαγές και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. Να χαρούν οι φίλαθλοι μας αλλά και εμείς γιατί έχουμε περάσει δύσκολα. Έγιναν μεταγραφικές κινήσεις, αλλάξαμε και προπονητή, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετική φιλοσοφία, καλύτερο θέαμα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε άλλες δυο προσθήκες, ένα σέντερ φορ και ένα στόπερ. Μέχρι τώρα είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει. Πλέον η ομάδα έχει γίνει πολύ γρήγορη, με τις προσθήκες που κάναμε έχει ήδη αλλάξει πολύ η ομάδα. Ο Αλέξης Αλεξίου δουλεύει πάρα πολύ και θέλει γρήγορους ποδοσφαιριστές».

Για τον Γιώργο Γκουγκουλιά: «Του ευχόμαστε και εμείς ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του, πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ αξιόλογο παιδί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλάζουν τα πάντα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θέλω να καλέσω του φίλους του Απόλλωνα να έρθουν την Δευτέρα(27/1) να συμπαρασταθούν την ομάδα, γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε στήριξη, γίνεται κάτι καλό εδώ και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep