Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πόποβιτς: «Τετράδα με Απόλλωνα»

Ο Δημήτρης Πόποβιτς μίλησε για τον δανεισμό του στον Απόλλωνα.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Απόλλωνα στο ματς της Κυριακής (19/01) με τον Βατανιακό, Δημήτρης Πόποβιτς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την έως τώρα πορεία των Ποντίων και τόνισε ότι στόχος είναι η είσοδος στην 4άδα, ώστε οι «κοκκινόμαυροι» να διεκδικήσουν την άνοδο. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τις συνθήκες και το κλίμα στον Απόλλωνα:

«Είναι πολύ καλοί οι άνθρωποι στον Απολλωνα, το κλίμα είναι οικογενειακό και νιώθω πάρα πολύ καλά. Σιγά σιγά παίρνω τα πάνω μου, παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να βελτιωθώ περισσότερο. Η ομάδα πάει πολύ καλά, έχουμε τρεις διαδοχικές νίκες στον δεύτερο γύρο και μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Στοχεύουμε να μπούμε στην τετράδα των πλέι οφ και από εκεί και πέρα όπου μπορούμε να φτάσουμε. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο, ωστόσο θα προσπαθήσουμε γιατί το θέλουμε πολύ».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ασφαλώς και θέλω να γυρίσω πίσω και να παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αγωνιστείς σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αφού είναι ένας μεγάλος σύλλογος και διαθέτει μεγάλους παίκτες, ωστόσο, θα προσπαθήσω πολύ για να τα καταφέρω και να αγωνιστώ».

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep