Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαι παιδί του Απόλλωνα»

Ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των οπαδών για την πρόσληψή του.

Έπειτα από τη νίκη (2-0) απέναντι στον Πιερικό ο τεχνικός του Απόλλωνα 1926, Αλέξης Αλεξίου μίλησε και για τις αντιδράσεις από οπαδούς για την πρόσληψή του. Αρχικά ανέφερε: «Κερδίσαμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες από τις πέντε έξι προπονήσεις που έχουμε κάνει άρχισαν να γνωρίζουν τον τρόπο δουλειάς μου, διότι εκτός από τα αποτελέσματα θέλω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο που κάναμε ήταν ένα από τα καλύτερα του Απόλλωνα φέτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κατοχή μπάλας, σκοράραμε και διαχειριστήκαμε την κατάσταση σωστά, παρά την αποβολή. Πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια και κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να πω επίσης για τους δημοσιογράφους ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μην ασχολούνται με το ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην ομάδα. Δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα. Από τον Απόλλωνα δε φεύγει κανείς, εκτός αν το θέλει. Όποιος δε θέλει, φεύγει, οι υπόλοιποι θα ματώσουν για τη φανέλα.

Το ρόστερ θα αξιολογηθεί και οι κινήσεις που θα γίνουν θα αφορούν έμπειρους παίκτες. Δε θα έρθουν μετριότητες στον Απόλλωνα. Στόχος μας είναι η τετράδα και θα τα δώσουμε όλα για αυτό. Για τις μεταγραφές πάντως μόνο όταν υπογράψει όμως θα θεωρείται τελειωμένη η μεταγραφή».

Όταν ο Αλεξίου ρωτήθηκε και για το θέμα που προέκυψε με την πρόσληψή του, που προκάλεσε αντιδράσεις σε μερίδα οπαδών της ομάδας, είπε με νόημα: «Για μένα δεν υπάρχει θέμα. Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι παιδί του Απόλλωνα, από εδώ ξεκίνησα την καριέρα μου, έχω πολλούς φίλους και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να είμαι αρεστός σε όλους. Είμαι επαγγελματίας, προσπαθώ να κάνω όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά μου και θέλω να κριθώ από αυτή. Αυτό που θέλω είναι να γίνουμε μια οικογένεια».

Πηγή: metrosport

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep