Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να προσέχουν και οι διαιτητές»

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα 1926, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, αναφέρθηκε στους διαιτητές.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι και εκείνοι θα πρέπει να προσέχουν και να συμβάλουν, ώστε να γίνονται καλά παιχνίδια. Επίσης, ο Καρατζιοβαλής μίλησε για την ήττα από τη Νίκη Βόλου, η οποία όπως υποστήριξε δεν αφήνει παρενέργειες, αλλά και το πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής στο Αθλητικό Metropolis:

Αρχικά είπε: «Δεν νομίζω πως η ήττα θα μπορεί να μας βγάλει εκτός τροχιάς. Πέρα από το πέναλτι που δεν ήταν σε καμία περίπτωση και το δεύτερο γκολ είναι οφσάιντ μετά το παιχνίδι άνοιξε και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Το χρονικό διάστημα 60-70' πρέπει να μας προβληματίζει. Μπορεί να πει κανείς πως το 4-0 είναι βαρύ σκορ, αλλά η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική» και συνέχισε: «Δεν μας επηρέασε το καλό ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να προσέχουν όλοι για να γίνονται καλά παιχνίδια. Φυσικά εννοώ τους διαιτητές. Δεν αφήνει παρενέργειες η ήττα, πρέπει να βλέπουμε και τα θετικά μιας ήττας, θα πρέπει να την ξεπεράσουμε γρήγορα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Παρασκευής που είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Football League: «Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της Football League, σχεδόν οι περισσότερες ομάδες είναι ισάξιες μεταξύ τους, με εξαίρεση τον Ηρακλή, Κέρκυρα και Νίκη Βόλου, εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας, σε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής».

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep