Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Παντζιαράς: «Συγγνώμη...»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας του.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τη Νίκη Βόλου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Νίκη για την δίκαιη επικράτηση της. Εμείς δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο για εξήντα λεπτά. Από το 25' και μετά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πλαγιοκοπήσαμε τον αντίπαλο και παρόλο που δεχθήκαμε το γκολ, συνεχίσαμε την προσπάθεια. Θεωρώ ότι υπήρξαν δυο φάσεις που ήταν καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα. Η πρώτη αφορά το ότι ο διαιτητής δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιέσιτς και η δεύτερη είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη για να ισοφαρίσουμε. Μετά το 60΄ όμως υπήρξε ένα ολικό μπλακ άουτ και δεν βρισκόμασταν στο γήπεδο. Έτσι η Νίκη Βόλου που έχει καλούς παίκτες εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πέτυχε και τα γκολ. Εγώ θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας για την έκταση του σκορ».
Για τους λόγους που μετά το 60' ο Απόλλωνας κατέρρευσε: «Συν τοις άλλοις δε μας βγήκε και η αλλαγή σχηματισμού. Μας προβληματίζει ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και επίσης το ότι έγιναν πολλά ατομικά λάθη. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά γιατί σε πέντε μέρες δίνουμε σημαντικό αγώνα με την Δόξα και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».
Για το κερδισμένο πέναλτι της Νίκης: «Τον Χρήστο Τζιώρα τον είχα παίκτη και μπορώ να πω ότι περισσότερο το κέρδισε παρά του έγινε η παράβαση».

Last modified onΚυριακή, 20 Οκτώβριος 2013 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep