Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αθανασιάδης: «Ντόμπροι οι Πόντιοι»

Ο Χρήστος Αθανασιάδης τόνισε ότι το «τρία στα τρία» του Απόλλωνα 1926 στο πρωτάθλημα γεννά προσδοκίες.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για τη νίκη επί του Βατανιακού, την ομάδα του και υποστήριξε ότι οι Πόντιοι είναι ντόμπροι, αναφερόμενος παράλληλα στους ους ανθρώπους της διοίκησης και τους φιλάθλους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Αθανασιάδης στο «Metrosport»:

Μιλώντας στο «Μ», μετά την τρίτη επιτυχία της ομάδας σε ισάριθμα παιχνίδια στην Φούτμπολ Λιγκ, ενστερνίζεται απόλυτα τη φιλοσοφία διοίκησης και προπονητή: Χαμηλά την μπάλα, πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και «ταμείο» στο τέλος.

- Χρήστο, η νίκη επί του Βατανιακού ήρθε πιο εύκολα απ’ όσο περίμενες;

«Ο προπονητής μας επέστησε την προσοχή όλη την εβδομάδα και ξέραμε ότι δεν πρέπει να μπούμε εφησυχασμένοι. Μετά το 15’ αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και φτάσαμε σε μια δίκαιη επικράτηση. Ο αντίπαλος δε μας απείλησε ιδιαίτερα και δε φορτσάραμε ιδιαίτερα στο τέλος».

- Το «τρία στα τρία» όσο και αν υπάρχει αυτοσυγκράτηση δημιουργεί προσδοκίες. Πού μπορεί να φτάσει ο Απόλλων;

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να θέτεις βραχυπρόθεσμους στόχους. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τι μπορούμε να πετύχουμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε πειθαρχία και ομοιογένεια. Πιστεύω ότι και στα τρία παιχνίδια κερδίσαμε δίκαια και καθαρά και επίσης δείχνει πολλά το ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ. Δε θέλουμε να κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις. Σίγουρα το «τρία στα τρία» γεννά προσδοκίες. Πρέπει όμως να το διαχειριστούμε σωστά. Να κάνουμε τη έδρα μας απόρθητη και να παίρνουμε ό, τι μπορούμε περισσότερο μακριά».

- Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί η τελική επιτυχία της προσπάθειας;

«Αυτό θα είναι μια συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Εμείς κυρίως πρέπει να έχουμε ηρεμία και να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση. Ο Απόλλων είναι ομάδα που αποπνέει ηρεμία. Είμαστε ομάδα συνόλου».

- Ο προπονητής σας αναφέρεται συχνά στο τρίπτυχο διοίκηση-αγωνιστικό τμήμα και κόσμος. Πώς τη βιώνεις εσύ αυτή τη σχέση;

«Η σχέση είναι άριστη και με τον πρόεδρο και με τον προπονητή. Αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία για μια καλή πορεία. Το ζητούμενο είναι να αντιδράσουμε σωστά και να μην μας πιάσει πανικός και σε άσχημα αποτελέσματα, που μπορεί να έρθουν σε ένα μαραθώνιο. Η ομάδα πρέπει να δείξει σθένος και να μείνει συμπαγής. Με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο στον αγώνα και είναι στοίχημα για μας να τον φέρουμε κοντά μας».

Για το ότι είναι Πόντιος και υπάρχει ταύτιση με τον Απόλλωνα. «Γνωρίζω για τις καταβολές της ομάδας και την ιστορία της. Λένε ότι οι Πόντιοι είναι ντόμπροι και σταράτοι άνθρωποι και αυτό το έχω διαπιστώσει μιλώντας με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και με φιλάθλους.

Ο Απόλλων έχει όλα τα στοιχεία που κάνει έναν παίκτη να αισθάνεται ωραία. Εγώ προσωπικά εδώ αισθάνθηκα από την αρχή σαν το σπίτι μου. Εκτός του ότι ζω ξανά στην πόλη μου, είμαι μέλος μιας ομάδας με καλούς παίκτες και χαρακτήρες, έχει δημιουργηθεί ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Last modified onΤρίτη, 15 Οκτώβριος 2013 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep