Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιτσόκος: «Νίκη στα Γιαννιτσά»

Ο αμυντικός του Απόλλωνα 1926, Γρηγόρης Πιτσόκος, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Πιτσόκος υποστήριξε ότι για να έχει αξία το διπλό στον Πιερικό, οι «κοκκινόμαυροι» οφείλουν να παίξουν με το ίδιο πάθος στην Πέλλα απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και να πάρουν τη νίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πιτσόκος στο «metrosport»:

«Όλοι θέλουν να ξεκινούν με το… δεξί. Ξέραμε ότι και λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, το ματς θα πάει στη ψυχή και τη θέληση. Κατά την άποψη μου, ακόμη και από πέρσι, που ήταν διαφορετικά σίγουρα τα παιχνίδια, είχαμε στο ματς με τον Πιερικό το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο σε όλο το παιχνίδι. Πάθος, αποφασιστικότητα, προσήλωση στο στόχο. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήμασταν καλύτεροι πιστεύω και τελικά δικαιωθήκαμε. Φαινόταν άλλωστε, ειδικά από τα μέσα του δευτέρου μέρους… Δεν μπορούσαμε να καθησυχάσουμε με την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη. Μάλιστα, παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Ήταν καλό που κερδίσαμε σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Για το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Πρέπει να είμαστε το ίδιο προσηλωμένοι, όπως στο ματς με τον Πιερικό. Με μία ακόμη νίκη, θα δώσουμε αξία στη νίκη της πρεμιέρας, όπου εκεί μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Ήταν κοντά μας από την αρχή. Άλλωστε, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Αν μπούμε με το ίδιο πάθος, δύσκολα να βρούμε αντίπαλο να μας κερδίσει. Θέλουμε να κερδίσουμε στα Γιαννιτσά για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

Για τη δική του απόδοση: «Είμαι ευχαριστημένος από όλες τις πλευρές. Στα αποδυτήρια είμαστε οικογένεια. Δεν είναι κάτι τετριμμένο. Είναι αλήθεια. Θέλω να κάνουμε μία καλή χρονιά, όπως πέρσι, γιατί το αξίζουμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θα βαδίσουμε στο πλάνο που κάναμε και πέρσι. Κάθε ματς ξεχωριστά…».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep