Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα ανταποδώσω»

Ο Φώτης Κισκαμπάνης μίλησε για το λάθος του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο αμυντικός του Απόλλωνα 1926, Φώτης Κισκαμπάνης, μίλησε στο «Μέτροσπορτ» για το λάθος που έκανε στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και το οποίο έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. «Μου ήταν δύσκολο να το συνειδητοποιήσω, ήταν μια άτυχη στιγμή, από τις οποίες δεν έχω συνηθίσει στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που ήρθαν και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Όλοι μου είπαν 'δεν πειράζει'. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ό,τι στέρησα από την ομάδα θα το ανταποδώσω στο πρωτάθλημα» ανέφερε αρχικά.
Για το ματς στη Νέα Σμύρνη είπε: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Δεν ήμασταν πολύ επικίνδυνοι επιθετικά, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και πιστεύω ότι θα το βελτιώσουμε. Αν δεν κάναμε κάποια λάθη, όπως το δικό μου, δεν νομίζω ότι θα είχαμε κάτι να φοβηθούμε. Αν έμενε το 2-1 θα ήταν πιο ρευστά τα πράγματα. Αλλά δεν έχει χαθεί κάτι. Θα το παλέψουμε στη ρεβάνς».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει Πιερικού ο Ανδρέας Παντζιαράς υπολογίζει στους Ναλμπάντη, Μωυσίδη, Γκουγκουλιά, όχι όμως και στον τιμωρημένο Προβατίδη.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep