Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρατζιοβαλής: «Θα παίξουμε ελεύθερα»

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής υποστήριξε ότι ο Απόλλων 1926 θα παίξει ελεύθερα στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας με δηλώσεις του τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες είναι δύσκολο, ωστόσο, αυτός και οι συμπαίκτες του θα το παλέψουν. Επίσης, υπογράμμισε ότι το ατού των «κοκκινόμαυρων» είναι η ομοιογένεια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής στο «metrosport»:

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα. Ότι έρθει, θα είναι καλό. Από εκεί και πέρα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο, το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν τέσσερα-πέντε παιχνίδια. Το θέμα είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το βέβαιο, είναι πώς θα το παλέψουμε» και συνέχισε:

«Διαφέρει το Κύπελλο από το πρωτάθλημα. Νομίζω, ότι το βασικό είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μέσα από τα παιχνίδια, να βλέπουμε ένα-ένα ξεχωριστά. Κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Στο πρωτάθλημα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Μπορεί να είναι και καλό το γεγονός ότι θα έχουμε τρία εκτός έδρας ματς από τα τέσσερα πρώτα. Θα δούμε. Πολύ σημαντικό στοιχείο της ομάδας είναι ότι υπάρχει μία σταθερότητα διοικητική, αλλά και ο κορμός είναι από την περσινή χρονιά. Η ομοιογένεια, που έχουμε, είναι ένα σημαντικό στοιχείο…».

Last modified onΤρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep