Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζί: «Με τον κόσμο δίπλα μας»

Την υπομονή του κόσμου ώστε να πετύχει ο Απόλλων 1926 τους στόχους του ζήτησε ο Αλντίν Χατζί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ με δηλώσεις του τόνισε ότι με τη δουλειά που γίνεται και τον κόσμο δίπλα του ο Απόλλων θα πετύχει τους στόχους του. Ο Χατζί αναφέρθηκε και στη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το χθεσινό φιλικό με την Κοζάνη: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα σε μια καλή ομάδα. Για είκοσι, περίπου, λεπτά είχαμε κάποιο πρόβλημα λόγω και της ζέστης, ωστόσο, μετά το 20λεπτο πήγαμε πολύ καλά και εμφανίσαμε καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο φιλικό με τον Ηρακλή».

Για την παρουσία του Πέλκα: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Πέλκας, θα μας βοηθήσει πολύ αρκεί να δουλέψει και να δώσει αυτό που μπορεί στο γήπεδο. Έχει προσαρμοστεί πλήρως σε αυτό που θέλει η ομάδα. Το αν θα παίξει βασικός ή όχι είναι θέμα προπονητή καθαρά».

Για την επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά: «Κάθε χρόνο πάμε εκεί τρεις τέσσερις φορές. Ελπίζω να έχουμε τη βοήθειά Της για να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και φέτος».

Για τον κόσμο και το μήνυμα που στέλνει: «Να έχει υπομονή ο κόσμος. Με τη δουλειά που γίνεται και με τον κόσμο δίπλα της θα πετύχει το στόχο της».

Last modified onΔευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep