Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα φαβορί στο... γήπεδο»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς ήθελε απευθείας άνοδο για τον πρωταθλητή.

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα 1926, Ανδρέας Παντζιαράς και τόνισε σχετικά με την κλήρωση ότι τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο. Αρχικά είπε: ««Εκ του αποτελέσματος θα φανεί, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα είναι ισάξιο με το περσινό, ρίχνει την ποιότητα ο διαχωρισμός των ομίλων, αλλά για την Ελλάδα ήταν αναγκαίο κακό. Ένα πρωτάθλημα Β' Εθνικής έχει τη δική του αίγλη και με τον τρόπο που θα διεξαχθεί θα υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος. Με την μόνη ένσταση ότι γνώμη μου είναι πως όταν είσαι πρώτος μετά από 26 αγωνιστικές στο τέλος πρέπει να κερδίζεις απευθείας την άνοδο».

Για το πόσο έτοιμος θα παρουσιαστεί την πρεμιέρα ο Απόλλων:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά από τις 15 Ιουλίου, αυτά θα φανούν στο γήπεδο, στις 29 που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε πανέτοιμοι για το στόχο μας, που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ. Πιστεύω να γίνει ένα καλό και καθαρό πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί:

«Υπάρχουν ομάδες που φαινομενικά έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα, αλλά τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο. Τα φιλικά έχουν σημασία κατά 50%, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στο πρωτάθλημα».

Για το γηπεδικό πρόβλημα του Απόλλωνα:

«Προπονούμαστε από σήμερα στις εγκαταστάσεις του Μάττα. Ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για μας το γηπεδικό, από τα οκτώ φιλικά κανένα δε δώσαμε εντός έδρας με εξαίρεση το φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν ήταν ευχάριστο για μας, δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε στην έδρα μας και αυτό θα είναι μια συνέχεια των φιλικών για μας στο πρωτάθλημα, με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε στην αρχή. Σε 20 με 25 μέρες θα είναι σε καλή μορφή ο αγωνιστικός χώρος».

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep