Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντζιαράς: «Δείξαμε αδυναμίες»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε ότι ο Απόλλων 1926 θα δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του.

Ο 36τεχνικός σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή, από όπου ηττήθηκε 3-1, αναφέρθηκε στα ατομικά λάθη και τόνισε ότι ο Απόλλων 1926 θα δουλέψει σκληρά πάνω στις αδυναμίες του για να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «metrosport»:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, παίρνοντας παίκτες για τη Σούπερ Λιγκ. Είχαμε καλές και κακές στιγμές στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς στη φάση του Αθανασιάδη ή να ισοφαρίσουνε νωρίς στο δεύτερο μέρος με τη φάση του Δρόσου.

Δεχθήκαμε δύο γκολ από ατομικά λάθη, σε στημένα, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ σίγουρα, τα φιλικά όμως γίνονται για να βλέπεις και να διορθώνεις τις αδυναμίες σου. Δείξαμε αδυναμίες και θα δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και τις οικονομικές δυνατότητες: «Συνολικά η ομαδική λειτουργία δε με άφησε ικανοποιημένο, ενώ στα άλλα φιλικά δείξαμε ένα θετικό πρόσωπο. Νομίζω ότι τώρα που επέστρεψαν όλοι οι παίκτες θα δουλέψουμε καλύτερα. Πιστεύω στους παίκτες και στην ομάδα, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια:

Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η ομάδα έχει τεράστια ιστορία, αλλά δε φτάνει το μπάτζετ άλλων ομάδων της κατηγορίας. Βέβαια εμάς δε μας πτοεί αυτό θα συνεχίσουμε. Με τα όπλα που έχουμε θα συνεχίσουμε. Χρειάζεται εμπιστοσύνη και υπομονή η ομάδα και όχι βιαστικά συμπεράσματα. Όποιος βιαστεί να κρίνει αρνητικά την ομάδα, κάνει ένα μεγάλο λάθος».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 09:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep