Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε καλό δρόμο ο Απόλλων (1-1)

Οι Πόντιοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΑΕΚ στο Βελεστίνο.

Πολύ θετική ήταν η εικόνα του Απόλλωνα στο φιλικό της Τετάρτης (21/8) με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά άνοιξε το σκορ στο 16'. Ο Ντούρεμπετ έκανε λάθος, οι Θεσαλονικείς έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Βλάχος έπιασε το δεξί συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά και σκόραρε.

Στο 38' ο Κισκαμπάνης προσπάθησε να βρει δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ο Καραγκιολίδης μπλόκαρε. Λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους, ο Βέργος βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, όμως άνοιξε πολύ τη μπάλα με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για το 0-2.
Η Ένωση ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και έφτασε στο 1-1, στο 56'. Ο Καζβιρόπουλος έκοψε στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Μπρέσεβιτς να είναι εκεί που πρέπει και απλά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Ρόβας (55’ Καζβιρόπουλος), Σταθάκης (75’ Τζανετόπουλος), Κορδέρο (68’ Παληαρούτας), Μπρέσεβιτς (73’ Τσεβάς), Ανάκογλου (78’ Τζάθας), Πεταυράκης (75’ Τσουκαλάς), Δημγκιόκας (55’ Μούργκα), Γεωργέας (72’ Κατσικάς), Τσουμάγκας (55’ Αργυρίου), Ντούμπερετ (64’ Τσούπρος).

Απόλλων 1926: Καρατζιοβαλής (46’ Βαλσαμάκης), Πιτσόκος (69’ Σακκάς), Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Bέντzιος, Βέργος, Παρμαξίδης (48’Μωυσίδης), Ναλμπάντης (62’ Προβατίδης), Βλάχος (35’ Πασιαλής), Αθανασιάδης (53’ Μυλώσης). Μπήκαν και οι Παντελιάδης, Ορφανός Λουιζίδης και Δρόσος

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep