Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καπίας: «Σα να μην πέρασε μία μέρα»

Ο Στέφανος Καπίας μίλησε για την επιστροφή του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα με δηλώσεις του στο metrosport, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τη Βέροια και τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά και τα όσα συνάντησε με την επιστροφή του στους «Πόντιους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Καπίας στο metrosport:

- Η επιστροφή στον Απόλλωνα μοιάζει με επιστροφή στο σπίτι;

«Πραγματικά, αισθάνομαι σα να μην πέρασε ούτε μέρα. Σε αυτό βοήθησαν τα πρόσωπα που παραμένουν εδώ, αλλά και το περιβάλλον που είναι γνώριμο και δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για μένα».

- Γιατί έφυγες από τον Απόλλωνα τότε; Πώς θα περιέγραφες την πορεία σου στην ομάδα;

«Δε θα ήθελα να αναφερθώ σε εκείνη την περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάρει και πολλές ευκαιρίες, ήταν όμως μια καλή περίοδος για τον Απόλλωνα, με επιτυχίες για την ομάδα. Εγώ δεν είχα την παρουσία που θα ήθελα, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να μη συνεχίσουμε μαζί».

- Παρακολουθούσες την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια;

«Πάντα είχα στενές επαφές με παιδιά που έπαιζαν στην ομάδα, δέθηκα πολύ με τον Απόλλωνα, που είχε πάντα οικογενειακό κλίμα και αυτό το διαπιστώνω και σήμερα».

- Στη Βέροια βρήκες για αρκετά χρόνια την ποδοσφαιρική σου στέγη. Τι σε έκανε μα μείνεις τόσα χρόνια εκεί;

«Ήταν πολύ όμορφα χρόνια για μένα, δέθηκα με τους ανθρώπους της, το περιβάλλον ήταν πολύ καλό, υπήρχε διοικητική σταθερότητα, όπως υπήρχε και στον Απόλλωνα όταν ήμουν εγώ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και χαίρομαι όταν πάει καλά».

- Στη συνέχεια πήγες Γάζωρο και έκανες πολύ καλή σεζόν…

«Ναι, ήταν πολύ καλή σεζόν για μένα. Γενικά κάναμε πολύ καλή δουλειά, δημιουργήσαμε ένα σύνολο δυνατό, δέσαμε γρήγορα, αλλά στο δεύτερο μισό λόγω συγκυριών και τραυματισμών δεν κατάφερε η ομάδα να έχει ανάλογη παρουσία».

- Έχω την εντύπωση πως δεν το σκέφτηκες και πολύ να έρθεις στον Απόλλωνα…

«Δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα, άλλωστε όπως είπα και πριν ένιωθα πολύ οικεία με τους ανθρώπους της ομάδας. Με τον Αντώνη (σ.σ. Χατζί) υπήρξαμε και συμπαίκτες, ήξερα ότι ήθελα πολύ κι εγώ να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Ο Απόλλων έχει δυναμική, ιστορία και φανέλα και αυτό είναι η βάση για κάτι καλό. Πρέπει να υπάρχει όμως ταπεινότητα και δουλειά και μέσα από αυτά τα στοιχεία να πρωταγωνιστήσει. Δε θα ήθελα να οριοθετήσω συγκεκριμένο στόχο.

Για το τι συνάντησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Γνώριζα ότι είναι νοικοκυρεμένο σωματείο, με ανθρώπους που έχουν όραμα και αγαπούν την ομάδα. Έπαιξε ρόλο και ότι βρήκα παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί».

 

 

Τηλεοπτικό το φιλικό με ΠΑΟΚ

Από το συνδρομητικό κανάλι της Nova θα μεταδοθεί τελικά ο σημερινός (25/7) φιλικός αγώνας του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στις 21.00.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep