«Θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Ο απολογισμός και το μήνυμα του Τόλη Τερζή μέσω του FL News, μετά τους τίτλους τέλους που έπεσαν στη Βέροια.

[googlead][/googlead]

Ο πιστός «στρατιώτης» της «βασίλισσας», ο Τόλης Τερζής, που καθοδήγησε τους παίκτες της Βέροιας στη νίκη ψυχής επί του Παναιγιάλειου (3-1) στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στη φετινή Football League, έκανε μίνι απολογισμό και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του FL News αφήνοντας μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Αναλυτικά η δηλωσή του, μετά τους τίτλους τέλους που έριξε η Βέροια, αφού αναμένεται το τυπικό για την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα:

«Είναι σίγουρα μία δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα μας, αλλά και γενικότερα για το ποδόσφαιρο.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως εμείς όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχοντας το μικρότερο σε ποσότητα και ηλικία ρόστερ της κατηγορίας συγκεντρώσαμε μέσα στο γήπεδο με τη λήξη του πρώτου γύρου 17 βαθμούς έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Αρα θεωρητικά ήμασταν μέσα στο στόχο μας, παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε καθημερινά.

Σίγουρα είναι κρίμα μία ομάδα με τη δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο -που εκπροσωπεί μία πόλη και έναν ολόκληρο νομό- να αναγκάζεται να σταματήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα και πλέον οφείλουμε να την αποδεχτουμε. Ειναι σίγουρο πάντως πως κάποια στιγμή η Βέροια θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 09:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep