«Χάρισα λεφτά, αλλά δεν την πατάω»

Τι ανέφερε στο FL News ο Απόστολος Εμμανουηλίδης για την τετράωρη άκαρπη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας Κώστα Παπαδόπουλο

[googlead][/googlead]

Αδειάζει η κλεψύδρα για τη Βέροια, μετά και την τετράωρη άκαρπη συνάντηση που είχαν οι Απόστολος Εμμανουηλίδης και Στέφανος Γαϊτάνος με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλο.

Από τις 21:00 της Τρίτης (20/2) μέχρι τη 01:00 τα ξημερώματα συζητούσαν, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Προέκυψε μόνο μία μικρή χαραμάδα ελπίδας, αφού η ιδιοκτησία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επικοινωνήσουν ξανά μέχρι την Τετάρτη (21/2) το μεσημέρι.

Η ουσία της υπόθεσης, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Απόστολου Εμμανουηλίδη στο FL News, είναι η απροθυμία του μεγαλομετόχου να αναλάβει τις υποχρεώσεις προς δημόσιο, ΙΚΑ, εφορία.

«Χάρισα λεφτά για την τρέλα μου με τις δαπάνες που κάναμε από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούμε να σηκώσουμε τέτοιο βάρος. Δεν γίνεται να αναλάβουμε τόσο μεγάλο χρέος» τόνισε ο Εμμανουηλίδης.

Ο μπροστάρης στην τελευταία προσπάθεια συσπείρωσης και σωτηρίας της ομάδας ανέφερε για τη συνάντηση:

«Οδηγηθήκαμε σε ναυάγιο. Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Κάναμε προτάσεις για να κρατήσουμε ζωντανή τη "βασίλισσα", αλλά δεν έγιναν αποδεκτές. Ζητήσαμε να αναλάβουν το εξωτερικό χρέος που δημιούργησαν. Δημόσιο, ΙΚΑ, εφορία και να γίνει μία παραχώρηση των μετοχών. Εμείς θέλουμε για 10 χρόνια, εκείνοι αντιπρότειναν για 5. Θέλουμε, όμως εγγυήσεις για το εξωτερικό χρέος και από τη στιγμή που δεν μπορούν να τηρηθούν δεν γίνεται να προχωρήσουμε.

Κάναμε μία υπερπροσπάθεια για το καλό της ομάδας και της πόλης με διάθεση να καλύψουμε τις τρέχοντα έξοδα. Δεν θέλουμε να γίνουμε πρόεδροι, να δοξαστούμε. "Κάνε εσύ τον πρόεδρο, εμείς θα είμαστε στην εξέδρα" είπαμε στο μεγαλομέτοχο.

Χάρισα λεφτά από την τρέλα μου με τις δαπάνες που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν μπορύμε να σηκώσουμε το βάρος του χρέους σε δημόσιο, ΙΚΑ, εφορία. Αυτοί θέλουν να παραχωρήσουν τις μετοχές και να μην έχουν καμία ευθύνη. Δεν γίνεται αυτό. Την πάτησα μία φορά στο παρελθόν και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ρωτούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα αν είναι ρυθμισμένα τα θέματα των Τομάς και Μπατιόν για να προχωρήσουμε και παρά τις διαβεβαιώσεις η λίγκα ανακοίνωσε αφαιρέσεις βαθμών. Μετά μας είπαν ότι λείπει ένα χαρτί του δικηγόρου των παικτών. Και το είχαμε πει ότι αν δεν ρυθμιστούν αυτά είναι δώρον άδωρο να προχωρήσουμε. Και δεν μιλάμε για τρελά ποσά. Ο Μπατιόν θέλει 1.500 ευρώ για να υπογράψει έναν καινούργιο διακανονισμό.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε νέα επικοινωνία με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2), αλλά με τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της συμφωνίας».

Υστερα από αυτές τις εξελίξεις είναι εξαιρετικά αμφίβολο να πραγματοποιηθεί προπόνηση την Τετάρτης 21/2. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ έχει τιμωρηθεί δύο φορές με αφαίρεση βαθμών και βρίσκεται στα πρόθυρα της αποβολής...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep