«Τρέχουμε για μην πεθάνει το κύτταρο»

Τι δήλωσε στο FL News για την προσπάθεια σωτηρίας της Βέροιας ο Στέφανος Γαϊτάνος - πιθανότητες για ραντεβού Εμμανουηλίδη - Παπαδόπουλου το βράδυ της Τρίτης 20/2.

[googlead][/googlead]

Για τα περιθώρια παρέμβασης στον άρρωστο οργανισμό της Βέροιας μίλησε στο FL News o Στέφανος Γαϊτάνος τονίζοντας ότι «τρέχουμε για να μην πεθάνει το τελευταίο κύτταρο».

Ο πιστός «στρατηγός» της «βασίλισσας του βορρά» (που κινητοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες μαζί με τους επιχειρηματίες Απόστολο Εμμανουηλίδη και Στέλιο Μεϊμαρίδη) δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εμείς λέμε ότι δεν γίνεται ολόκληρη Βέροια να μην μπορεί να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Δεν έχουν υψηλά συμβόλαια οι παίκτες, αλλά πρέπει να συνυπολογιστούν στα τρέχοντα και οι παλαιότερες προσφυγές. Πρέπει να πολεμήσουμε για μη γίνουν άλλες αφαιρέσεις βαθμών, ειδάλλως δεν θα έχει νόημα η προσπάθεια.

Αν καλύψουμε όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις θα διατηρήσουμε ένα κύτταρο ζωντανό μέχρι να βρεθεί κάποιος να σηκώσει το βάρος των άλλων υποχρεώσεων. Γιατί εμείς δεν ακουμπάμε οφειλές σε ΙΚΑ, δημόσιο. Δεν μπορούμε... Αν πεθάνει όμως και το τελευταίο κύτταρο δεν έχουμε καμία προοπτική».

Για την αφαίρεση βαθμών στην περίπτωση του Αντόνιο Τομάς, παρ' ότι προέκυπτε ότι έχει τακτοποιηθεί η οφειλή, ο Γαϊτάνος ανέφερε: «αυτό που γνωρίζω από το νομικό τμήμα είναι ότι το θέμα είχε ρυθμιστεί, αλλά έλειπε μία σφραγίδα. Το κοιτάζουμε, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά γι' αυτά τα θέματα. Ασχολείται το νομικό τμήμα».

Από κει και πέρα για την απουσία του κόσμου από το ματς με τον Παναιγιάλειο σημείωσε ότι «δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί ο κόσμος εν μέσω τριήμερου και ύστερα από μία προσπάθεια μερικών ημερών. Εχω λάβει μηνύματα από τον κόσμο. Αν παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, αν πειστεί ότι άλλαξε η ιδιοκτησία, τότε θα στηρίξει την προσπάθεια».

Για να αλλάξει βέβαια η ιδιοκτησία της ΠΑΕ θα πρέπει να παραχωρήσει ή να εκχωρήσει τις μετοχές του ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Υπάρχει η προοπτική να γίνει ένα ραντεβού του κυρίου Εμμανουηλίδη με τον κύριο Παπαδόπουλο το βράδυ της Τρίτης (20/2)» ανέφερε επί του θέματος στο FL News ο Γαϊτάνος.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep