«Δεν θα συνεχίσουμε αν...»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόσυρσης της Βέροιας αν δεν βρεθούν άμεσα λύσεις.

[googlead][/googlead]

Στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βέροια στάθηκε ο προπονητής, Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα (2-0) από την Παναχαϊκή. Μάλιστα, τόνισε ότι: «Πρέπει να διορθωθούν άμεσα κάποια πράγματα, αλλιώς δεν θα συνεχίσουμε». Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι ήρωες οι παίκτες μου. Αν δεν βρεθεί λύση γρήγορα, δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα για την ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί λύση, γιατί είναι κρίμα για την ομάδα και τα παιδιά, για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Είχαμε 13-14 παίκτες διαθέσιμους και αρκετούς τραυματίες. Πρέπει να διορθωθούν άμεσα κάποια πράγματα αλλιώς δεν θα συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε την Παναχαϊκή για τη φιλοξενία. Έρχεσαι εδώ και αισθάνεσαι ότι είσαι ποδοσφαιριστής, προπονητής, μας παρείχαν τα πάντα. Συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλους στην Παναχαϊκή».

Ο Στέργιος Καψάλης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που παρά τα προβλήματα, αγωνίστηκαν και πάλεψαν. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζει κανένας την επόμενη μέρα του συλλόγου. Πολλά παιδιά έπαιξαν σε άλλες θέσεις και σίγουρα όλο αυτό μας επηρέασε. Εύχομαι στην Παναχαϊκή καλή συνέχεια και να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ».

Πηγή: sportfmpatras.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep