Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μιχαήλ, Τσουκαλάς και... Τζενάμο!

Οι στόχοι της Βέροιας είναι κυρίως Έλληνες και ψηλά στη λίστα υπάρχουν οι Αλέξης Μιχαήλ, Σταύρος Τσουκαλάς και Λουίτζι Τζενάμο.

Η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας την εβδομάδα που έρχεται θα ξεκινήσει επαφές για τις ανανεώσεις συμβολαίων, όμως είναι ήδη έτοιμη η λίστα με Έλληνες ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και οι οποίοι έχουν την εμπειρία της Super League. Συγκεκριμένα, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Μάκη Χάβου να φέρει στη Βέροια τον αμυντικό χαφ του ΠΑΟΚ, Σταύρο Τσουκαλά, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, που μπορεί να δώσει λύσεις, τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα άκρα.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, παρακολουθείται η περίπτωση του Λουίτζι Τζενάμο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να έχει δώσει προτεραιότητα στην ισραηλινή, Μακάμπι Νετάνια που έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Ξένη ομάδα, άλλωστε, έχει στο στόχαστρό της τον Σιρίλ Καλί και, σίγουρα, αυτό θα δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2012 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep