Με Οφέι στο Αιγίνιο

Στην αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον Αιγινιακό, ο Τζίντεον Οφέι, εκτός ο διεθνής Γιάννης Μπαστιάνος. 

[googlead][/googlead]

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Αιγιανικού (20/12, 15:00) θα προσπαθήσει η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» προέρχεται από την εντός έδρας νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και η ψυχολογία των παικτών είναι εξαιρετική. 

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός κομβικού ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Μπαστιάνου που βρίσκεται με την εθνική Ελπίδων στο Κατάρ ωστόσο θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τον Τζίντεον Οφέι. Ο Γκανέζος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιαγκιόζης, Τριαντάφυλλος, Κοζάκης, Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπλέτσας, Οφέι, Ρούνεϊ, Βάλις, Λίταινας, Τσιούχας, Λαζόπουλος, Μέξης, Ζυγκερίδης.  

Τέλος να σημειωθεί πως ο σύνδεσμος φιλάθλων Βέροιας «Queen’s Boyz» διοργανώνει εκδρομή για το Αιγίνιο. Αναλυτικά:

«Ο σύνδεσμος φιλάθλων Βέροιας «Queen’s Boyz» ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν διοργανώνεται εκδρομή την ΤΕΤΑΡΤΗ (20/12/17) για τον αγώνα ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ (Ώρα συγκέντρωσης 13:00μ.μ στην περιοχή ΕΛΙΑ). Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα μας. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5 ΕΥΡΩ. Τα χρήματα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6987958592–6972192539».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep