Διαμαρτυρία στην ΚΕΔ

Η ΠΑΕ Βέροια έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ για τη διαιτησία στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ πλήρωσε και τους παίκτες.

[googlead][/googlead]

Μετά τις δηλώσεις του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του αρχηγού Δημήτρη Σουλιώτη για την αδικία στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου (29/10), η Βέροια έσπευσε σύμφωνα με πληροφορίες του FL News να στείλει και επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ στις 30/10, προκειμένου να καταθέσει και επισήμως τα παράπονά της για τη διαιτησία του Κώστα Τσέτσιλα (Γρεβενών) και των βοηθών του.

Η ομάδα της Ημαθίας εστιάζει σε δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν (σε Μπαστιάνο και Δόρη) και τονίζει ότι δεν υπάρχει φάουλ στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ της νίκης για τον Απόλλωνα Πόντου.

Γενικότερα, πάντως, στη Βέροια εμφανίζονται αποφασισμένοι να προστατεύσουν όσο μπορούν την ομάδα και είναι πιθανό εκπρόσωπος της διοίκησης (ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος ή ο αντιπρόεδρος Αργύρης Πρόιος) να μεταβεί αυτοπροσώπως στην ΚΕΔ τις επόμενες μέρες.

Από κει και πέρα η Δευτέρα ήταν και μέρα πληρωμών για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Βέροιας σε μία κίνηση από πλευράς διοίκησης που θα μπορούσε να έχει και συμβολικό χαρακτήρα (στήριξης) ύστερα από ένα ατυχές αποτέλεσμα.

Κατά τ' άλλα στον αγωνιστικό τομέα επικρατεί ικανοποίηση για το δείγμα γραφής της ομάδας (σε αντίθεση με τον εκνευυρισμό για τη διαιτησία), αφού οι παίκτες του Χαραλαμπίδη έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τους διεκδικητές της ανόδου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep