"Το απόλυτο εντός και βλέπουμε"

Η πρόβλεψη του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο FL News για τη νέα Βέροια, η αναφορά στο... βάρος της φανέλας και o στόχος για το απόλυτο εντός έδρας.

[googlead][/googlead]

Το δύσκολο έργο αναδόμησης της Βέροιας ανέλαβε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωτάθληματος προβλέπει ότι η νεανική ομάδα του θα αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Football League.

Παράλληλα, επισημαίνει -σε δηλώσεις του στο FL News- το... βάρος της φανέλας, εξηγεί πως θα αντισταθμίσει το έλλειμμα εμπειρίας και τονίζει τον στόχο για το απόλυτο εντός έδρας, ώστε "να κυνηγήσουμε ότι μας έρθει".

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το βαθμό ετοιμότητας:
"Η Βέροια είναι μία κανούργια ομάδα με πολύ ταλέντο. Στα φιλικά έδειξε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα είμαστε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Σίγουρα μας λείπει η εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα το καλύψουμε έχοντας τη διάθεση και την όρεξη που δείξαμε στα φιλικά".

-Για το ματς της πρεμιέρας:
"Μπαίνουμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Πιστεύω ότι στην έδρα μας δεν θα χαρίσουμε σε κανέναν αντίπαλο τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το απόλυτο στην έδρα μας".

-Για τον στόχο:
"Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα, καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί όταν μετέχει στη δεύτερη κατηγορία. Ό,τι προβλήματα κι αν έχει, ό,τι έμψυχο υλικό κι αν διαθέτει. Θέλουμε γρήγορη παραμονή και από κει και πέρα θα δούμε... Ανάλογα πως θα είναι το πρωτάθλημα και πως θα είμαστε θα κυνήγησουμε ότι μας έρθει. Είναι βαριά η φανέλα της Βέροιας".

-Για το νέο πρωτάθλημα και τα φαβορί:
"Εύχομαι να παρουσιάζουν καλό ποδόσφαιρο οι ομάδες και να είναι πιο οργανωμένη η κατηγορία. Ο Άρης έχει μία γεμάτη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν τη Football League. Ο ΟΦΗ έχει δείξει στα φιλικά ότι θα είναι διεκδικητής. Από κει και πέρα τα Τρίκαλα έχουν γεμάτο ρόστερ και ο Απόλλων Πόντου διαθέτει έμπειρη ομάδα. Αυτοί οι τέσσερις ομάδες ξεχωρίζουν σε πρώτη φάση, αλλά κάθε χρόνο υπάρχουν εκπλήξεις. Ομάδες που ξεπετάγονται".

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep