"Δένει η ομάδα, άριστη αμυντικά"

Τα συμπεράσματα του Απόστολου Χαραλαμπίδη από το θετικό δείγμα της Βέροιας κόντρα στα Τρίκαλα - τι είπε για Μεντερίκ Ντεέρ

Οταν το φιλικό είναι "κρας τεστ" απέναντι σε ομάδα που συγκαταλέγεται στους διεκδικητές της ανόδου, τότε η αξιολόγηση και τα συμπεράσματα είναι πιο ασφαλή.

Ο τεχνικός της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης, εν προκειμένω, διαπίστωσε μετά το 0-0 με τα Τρίκαλα ότι "η ομάδα δένει", έκανε λόγο για άριστη αμυντική λειτουργία και επισήμανε με δηλώσεις του στο FL News πως οι παίκτες του "αντιλαμβάνονται αυτά που ζητάω".

Προφανής δηλαδή η ικανοποίηση για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο τελευταίο τεστ. "Η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε ούτε μία φορά στα 93 λεπτά. Αμυντικά ήμασταν άριστοι. Βγάλαμε και κόντρα επιθέσεις, καλές συνεργασίες, αλλά μας λείπει το γκολ. Πιστεύω πως όταν φρεσκαριστούμε θα έρθει και το γκολ.

Περιμένω στη συνέχεια να έχουμε καλύτερη εικόνα στο επιθετικό κομμάτι. Πάντως, γινόμαστε ομάδα, δένει καλά η ομάδα. Και με παιδιά που είναι σε ηλικία μέχρι 23 ετών. Αντιλαμβάνονται, όμως, γρήγορα αυτά που ζητάω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίζαμε εξάλλου με τα Τρίκαλα, μία ομάδα που ενισχύθηκε και έχει βλέψεις ανόδου".

Τους κέρδισε με το... καλημέρα
Από και πέρα θετική εντύπωση προκάλεσε η όρεξη του νεοαποκτηθέντα Γάλλου δεξιού μπακ Μεντερίκ Ντεέρ που έφτασε Τρίτη (12/9) στη Βέροια ζήτησε να αγωνιστεί στο φιλικό χωρίς να έχει προπονηθεί με την ομάδα ούτε μία φορά.

"Εκανε ατομικές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και ήθελε να τον βάλουμε να παίξει έστω 20 λεπτά. Δεν είχε προπονηθεί ούτε μία φορά με τη Βέροια. Εδειξε καλά στοιχεία. Θα μπει στο κλίμα της ομάδας και θα ανέβει περισσότερο" ανέφερε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep