«Υπάρχουν δικαιολογίες...»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση νεαρών στο φιλικό της Βέροιας με τον Άρη.

Δικαιολόγησε την ομάδα του για την ήττα (4-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 τόνισε ότι στόχος απέναντι στον Άρη ήταν να φανεί τι μπορούν να κάνουν οι νεαροί και αν μπορούν οι «κυανέρυθροι» να βασιστούν σε αυτούς. Συγκεκριμένα είπε:

«Εμείς από την πλευρά μας, σίγουρα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Υπάρχουν, όμως δικαιολογίες. Αν δείτε την ενδεκάδα μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν παιδιά από την Κ20. Συγκεκριμένα, επτά παιδιά που δεν είναι επαγγελματίες και θα αγωνίζονται με την Κ20. Ο λόγος είναι ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη με τον Αιγινιακό. Ήταν η ομάδα πολύ κουρασμένη. Κάναμε μια προσπάθεια να περάσουμε στους ομίλους, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στο 91' δεχτήκαμε ένα γκολ και δνε προκριθήκαμε.

Επειδή είμαστε στην προετοιμασία πάνω στα κόκκινα δεν μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερο παιχνίδι δυνατό με την πρώτη ομάδα. Και από τη στιγμή που δεν έχουμε πολλές επιλογές, υπολογίσαμε να βάλουμε παιδιά από την Κ20 για να δούμε και τι μπορούν να κάνουν, αν μπορεί να βασιστεί η ομάδα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι από πλευράς δυναμικότητας».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης σε σχέση με το πρώτο φιλικό που είχαμε κάνει, σίγουρα, είναι βελτιωμένος. Είναι πιο καλά, έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Βέβαια, έχει παίκτες που ξέρουν πάρα πολύ την κατηγορία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η Β' Εθνική είναι πολύ περίεργη και πολύ δύσκολη κατηγορία. Είναι σημαντικό για μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί να έχει παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό στη Β' Εθνική και να την ξέρουν. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι σε καλό δρόμο και από την πρώτη στιγμή το έχω πει ότι θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep